zaterdag 26 september, 2020 14:40
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Rita Huige
Rita Huige

Plezierig leren met onze cursussen Engels

  Educatie

Vóórdat mensen een Engelse cursus gaan doen, zijn ze dit soms al jaren van plan, want kennis  van deze taal is nu meer nodig dan ooit, maar soms moet je wel een drempel over. Als de cursus dan begint, blijkt al gauw, dat die eigenlijk héél leuk is. De lessen zijn zeer plezierig, er wordt veel gelachen, ze zijn goed te begrijpen en we gaan heel gezellig en ongedwongen met iedereen om. Aan het eind van de eerste cursus blijkt, dat je meer kunt verstaan dan je denkt en dat je ook meer durft te spreken.

Bij English 4 You kun je instromen op verschillende niveaus van beginner tot ver gevorderd. Om te weten wat bij ú past kunt u contact opnemen.
Verder organiseren we ieder jaar een excursie naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland voor onze cursisten met hun introducées, zodat het geleerde Engels in praktijk kan worden gebracht. Rijdend met de bus door het prachtige landschap, hoort u over de geschiedenis, cultuur en tradities van dit mooie land. English 4 You excursies zijn niet standaard, maar wél altijd interessant, gevarieerd, leerzaam en gezellig!

Telefoon: 0113 251621
Email: info@english4you.nl

Cursuslocaties:
• Wijkcentrum Goes-Oost (ma-wo)
Bergweg 12, 4461 NB Goes
• Buurthuis De Pit (di)
Appelstraat 2a Goes-Zuid

www.english4you.nl

Meer berichten