Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria
Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria

Het Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria is terug!

Cultuur

Zevenbergen - Na 2 jaar geen concerten te hebben gegeven voor publiek is het Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria binnenkort weer te beluisteren. Op 25 september 2021 treden zij op in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen. Aanvankelijk zou dit concert gaan plaatsvinden in De Stad Klundert. Maar door de nieuwe regelgeving rondom de coronapas, is besloten uit te wijken naar een andere locatie. Hierdoor hoeft de organisatie niet te vragen naar een geldige QR-code. Wel gaat de organisatie er vanuit dat mensen thuisblijven indien men de bekende symptomen waarneemt bij zichzelf.

Door de Corona pandemie was het 2 jaar lang niet mogelijk om op te treden voor het koor. Het koor trad met grote regelmaat op in de regio Zeeland en kon daar dan ook altijd rekenen op goed gevulde kerken en zalen. Het koor bestaat uit 25 zangers welke onder leiding staan van dirigent Jaap Kramer. Door de kleine omvang zijn ze qua muzikale mogelijkheden erg flexibel. Het koor is zowel in binnen als in buitenland zeer geliefd en heeft al vele internationale concertreizen gedaan. De kwaliteit van de zang is van hoog niveau, en men is daarom ook in 2016 onderscheiden met een Zilveren Duif Award.

Op zaterdag 25 september zal dit koor eindelijk weer een optreden geven in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen om 20:00. Voorafgaand aan dit concert vind er ook een muzikaal concert plaats uitgevoerd door Jaap Kramer en Hendrik van Veen. Beide heren zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en hebben gedurende de corona periode meerdere online concerten gegeven. Hoog tijd dus om deze 2 heren live een keer te gaan beluisteren. Vooraf reserveren is wel nodig, dit kan door een ticket te kopen via de webshop: https://www.ticketscorner.nl/event/de-stad-klundert/ De opbrengst van de avond is bestemd voor het Prinses Maxima Centrum Foundation. Met deze opbrengst worden Sinterklaas cadeautjes gekocht voor de kinderen die tijdens de Sinterklaasdagen in het Prinses Maxima Centrum verblijven.

Afbeelding
Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk