maandag 27 januari, 2020 07:00
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

De keuze van .... in fiZi

  Cultuur

ZIERIKZEE – In filmtheater fiZi in Zierikzee begint op donderdagavond 14 november weer een nieuwe serie in het programma 'De keuze van….'. De eerste centrale gast in deze reeks is Swen Blikman, ondernemer in Zierikzee en tevens voorzitter van Poppodium Brogum. Swen heeft gekozen voor de film 'Snatch' van regisseur Guy Ritchie met in de hoofdrollen Jason Statham, Brad Pitt en Vinnie Jones.

Snatch is een komische gangsterfilm uit 2000. De film speelt zich af in Londen en draait zowel om een enorme gestolen diamant als om perikelen in het plaatselijke illegale bokscircuit. Swen Blikman zal in een gesprek met Ali Pankow voorafgaand aan de filmvertoning nader ingaan op zijn filmkeuze. Wellicht zal ook het wel en wee van Brogum aan de orde komen.

De volgende gast in 'De keuze van….' is op 30 januari Nelleke Tamerus, actrice en regisseur bij Theatergroep Zierik en betrokken bij De Rederijkers Zierikzee en op projectbasis bij het koor Waisisi. De derde gast in deze serie is op donderdag 20 februari Siemco Louwerse, directeur van het Watersnoodmuseum.

Meer berichten