zondag 23 februari, 2020 04:44
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Uniek en gratis concert op zaterdag 9 november

  Cultuur

ZIERIKZEE - Op zaterdag 9 november 2019 organiseert Stichting Culturele Activiteiten Schouwen-Duiveland een uniek en gratis concert. Waarom een gratis concert? De reden is dat hierdoor de bewoners een warm gevoel krijgen voor de Opera cultuur en in het vervolg een echte Opera (2e zaterdag in mei) komen bezoeken.

De Stichting CASD maakt het mogelijk dat Muziekvereniging ONDA samen met het Houblon Ensemble in Zierikzee opera en musical combineren. ONDA onder leiding van Cora Dellebeke staat als fanfareorkest garant voor uitvoeringen op hoog niveau. De opera- en musicalsterren van het Houblon Ensemble nemen de zang en uitleg voor hun rekening. Het ensemble brengt opera en musical op toegankelijke wijze, door niet alleen te zingen, maar door er ook over te vertellen. Zo weet de toeschouwer precies waar het deel uit de opera of musical over gaat. Voorkennis is dus niet nodig.

Gekozen is voor bekende operawerken zoals Carmen van Bizet, de Barbier van Seviglia van Rossini en Aïda van Verdi en musicals als The Phantom of the Opera, Les Miserables, Cats, West Side Story, Evita en Lion King. Een onvergetelijke avond dus van Aïda tot Lion King en Carmen tot West Side Story.

Extra informatie

Zaterdag 9 november 2019 / 20.00 uur

Zierikzee, Nieuwe Kerk, Kerkplein 1

Repertoire: Fanfare met hoogtepunten uit opera en musical toegankelijk gebracht

Toegang gratis / gereserveerde plaats € 7,50 / reserveren: cultactsd@zeelandnet.nl

Meer berichten