zaterdag 24 oktober, 2020 00:13
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Deurloo Interieurhuys
Deurloo Interieurhuys

Toe aan een nieuwe vloer of raambekleding? De interieurspecialisten bij Deurloo Interieurhuys helpen je graag

  Bedrijf in beeld

Zierikzee – De stoffering in je woning is een belangrijke basis voor je interieur. Een nieuwe vloer(bedekking) of andere raambekleding zijn heel bepalend voor de uitstraling en welk inrichting daar bij komt. Vind je het lastig om daarin keuzes te maken? Bij Deurloo InterieurHuys in Zierikzee helpen ze je graag.


Al decennia lang is Deurloo Interieurhuys, aangesloten bij Colors at Home, een begrip op Schouwen-Duiveland. Yvonne Goudzwaard is allround medewerkster en werkt er al bijna dertig jaar. Als iemand weet van de hoed en de rand is zij het. “Met ons team van vijf mensen verzorgen we interieuradvies op het gebied van vloeren en tapijt, raambekleding, binnen- en buitenzonwering, bedden en matrassen. We hebben ook de vakmensen in huis voor de montage en de stoffering. Door al die jaren dat ik hier werk, ken ik eigenlijk alle facetten van het vak. En die afwisseling vind ik erg leuk.”

Raambekleding

Wanneer je in de winkel tussen de rekken met stalen voor raambekleding rondloopt, zou je bijna niet meer weten waar te beginnen, zoveel keuze is er. Yvonne is zich daar van bewust. “We hebben alles, van klassiek tot modern. Je kunt heel veel kanten op in stoffen: katoen, linnen, velours, zelfs het wollige ga je ook meer zien. Ik begrijp dat dat mensen wel eens duizelt. Maar er valt altijd vanzelf veel af.” Het is volgens Yvonne van belang dat je nadenkt over de toepassing. “Moet het verduisterend zijn of lichtdoorlatend? Wil je een dikke of dunne stof, effen kleur, een werkje of dessin? Al pratend kom ik met mensen tot een stijl die ze leuk vinden. Het is belangrijk dat je een keuze maakt voor iets waar je je thuis in voelt.”

Breed assortiment vloeren 

“Wat ik zelf erg leuk vind, is als ik bij een advies een combinatie kan maken met een mooie vloer,” zegt Yvonne. Deurloo Interieurhuys heeft namelijk ook een groot assortiment vloeren. “Vaak is het eerst de vraag of je gaat voor tapijt of een harde vloer. Maar vervolgens heb je daarin ook weer zoveel mogelijkheden. Denk aan vinyl, marmoleum of het populaire pvc. Er zijn zelfs vloeren van gerecycled materiaal zoals restafval of opgevist spul uit zee. Ook krijgen we binnenkort nieuwe vloeren van Coretec met de look en feel van een keramische tegel.” Voor deskundig advies kun je terecht tijdens openingstijden, maar ook op een ander moment op afspraak. Keuze gemaakt? “Dan komen we alles zelf meten. En we hebben een eigen stoffeerder in huis. Zodat je interieur vakkundig verzorgd wordt.”

Meer weten? Kijk op www.colorsathome-zierikzee.nl. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en acties. 

Meer berichten