vrijdag 23 oktober, 2020 22:54
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
<p>Herman Kik</p>

Herman Kik

(Foto: )

Kik CV: Uw gecertificeerde monteur

  Bedrijf in beeld

Nieuwerkerk – Het onderhoud van de CV is voor veel mensen een (twee)jaarlijks terugkerend noodzakelijk kwaad. En sommigen gaan er zelf mee aan de slag. Die tijd is binnenkort voorbij. Per 1 oktober is de gasketelwet aangenomen. Dat betekent dat het per  1 april 2022 verboden is om ongecertificeerd aan gasketels te sleutelen. 


Herman Kik van Kik CV vindt dat een goede ontwikkeling. “Op deze manier voorkom je dat mensen zelf aan ketels gaan sleutelen of beunhazen inhuren. Dat zorgt alleen maar voor onveilige situaties.” De Gasketelwet is een wettelijke regeling die moet zorgen dat alle cv-monteurs en installatiebedrijven in Nederland vakbekwaam zijn om gasketels te plaatsen en te onderhouden. Monteurs moeten hiervoor een theorie én praktijkexamen afleggen. Ook moeten installatiebedrijven zich laten certificeren voordat hun monteurs ketels mogen installeren. Komende anderhalf jaar is een overgangsfase. Kik CV is er momenteel mee bezig om te zorgen dat hij in 2022 aan alle eisen voldoet. 

Afspraak maken

Is uw ketel aan onderhoud toe? Neem dan contact op met Kik CV. Herman Kik zorgt niet alleen voor het onderhoud van CV-ketels en het nakijken van de rookgasafvoer, u kunt u er ook terecht voor het leveren en monteren van nieuwe CV-ketels of ander installatiewerk zoals een vloerverwarming of waterontharder. Een afspraak maken met Herman gaat heel gemakkelijk via de online afsprakenplanner op
www.kikcv.nl

Meer berichten