zondag 5 juli, 2020 14:40
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Eindelijk die ene klus of verbouwing aanpakken? Regel het nu op Bouwplein Renesse

  Bedrijf in beeld

Renesse – Iedereen is in deze tijd veel thuis. Nu is dan ook hét moment om in en om huis de nodige klussen aan te pakken. En of dat nu een grote verbouwing of slechts een kleine restyling is; op het Bouwplein vind je altijd het juiste materiaal en advies.

De een is een doorgewinterde doe-het-zelver, de ander besteedt het liefst alles uit aan de professionele bouwer. Voor al die verschillende klussers hebben wij uitgebreide mogelijkheden. Gelegen aan bedrijventerrein Duinzoom vind je Bouwmarkt Praxis, Mijn Thuis en bouwmaterialenhandel BPG Renesse met zijn drieën op een rij.  

Bouwmarkt Praxis

Het filiaal van Praxis in Renesse is nu ruim een jaar open. Na jarenlang in Burgh-Haamstede gezeten te hebben als Formido, is het plaatje op de Duinzoom compleet. Dat de bouwmarkt en het aanbod van bouwmaterialen voortdurend in beweging zijn, vraagt ook het uiterste van ons personeel. Zij moeten telkens weer op de hoogte blijven van alle innovaties en ontwikkelingen. Aan dat kennisniveau wordt altijd gewerkt. Maar het scheelt dat een groot deel van het personeel al jaren bij ons in dienst is en veel ervaring en kennis heeft opgebouwd. Dat is niet alleen fijn voor hen, maar ook voor jou. Vraag en aanbod op een zo’n prettig mogelijke manier bij elkaar brengen is ons belangrijkste doel. 

BPG Renesse

Ook een begrip in de regio is BPG Renesse. De bouwspecialist voor de aannemer, ZZP-er, professionals en particulieren. De vestiging is centraal gelegen op Schouwen-Duiveland, makkelijk bereikbaar en voorzien van een parkeerruimte met ruim tweehonderd plekken. Met een grote drive through en een showterrein is het hier voor de bouwprofessional én de particulier heel goed en gemakkelijk inkopen doen. Ooit zijn we begonnen als een bouwmarkt vooral gericht op bouwmaterialen voor professionals. De laatste jaren hebben wij ons assortiment echter steeds meer uitgebreid richting de particuliere markt. De showroom die daar later bijkwam sluit hier uitstekend op aan. 

Mijn Thuis

In de showroom van Mijn Thuis vind je de nieuwste badkamers en keukens. We geven hier een zo compleet mogelijk beeld van ons assortiment. Omdat wij snappen dat het zien van een complete keuken of badkamer bijdraagt aan de beleving van jou als klant. Want de afstemming van verschillende elementen ten opzichte van elkaar en de beschikbare ruimte, is geen makkelijke opgave. Onze adviseurs gaan door totdat het plaatje klopt: de juiste tegels en het juiste sanitair, alles precies naar jouw smaak. Vanwege de dynamiek op de markt passen wij onze showroom overigens voortdurend aan. Je treft dus altijd een actuele showroom vol inspiratie.

BPG RENESSE | Duinzoom 2 | 4325 HA Renesse | T: 0111-462142

www.bouwpleinrenesse.nl

Meer berichten