woensdag 8 juli, 2020 07:23
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Opening Kinderstudio De Blije Boefjes

  Bedrijf in beeld

Nieuwerkerk - We krijgen in het dagelijks leven veel prikkels te verwerken. Dit is niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen soms een uitdaging. Op 20 juni opent Kimberley Sprinkhuizen in Nieuwerkerk een kinderstudio gericht op ontspanning voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.   

Het was altijd al Kimberleys wens om een kinderstudio in te richten zoals ze die nu in Nieuwerkerk heeft gerealiseerd. In de kinderstudio worden ontspannings-/yoga lessen en kindermassages aan verschillende leeftijdscategorieën gegeven. Ook is er een aparte ruimte om creatief aan de slag te gaan. Dat is een bewuste keuze van Kimberley: “Niet ieder kind vindt yoga leuk, sommige kinderen vinden juist veel ontspanning in knutselen. Vandaar dat ik een breder aanbod in de kinderstudio wil bieden.”

Blije Kinderen 

Soms kloppen ouders aan met een hulpvraag. Bijvoorbeeld omdat hun kind slecht in slaapt komt, zich moeilijk kan ontspannen of bepaalde klachten ervaart. Kimberley plant dan een intake gesprek met de ouders om te kijken wat bij het kind past en welke (creatieve)werkvormen en hulpmiddelen er ingezet kunnen worden. “Kinderen zijn best veerkrachtig, net zoals nu bijvoorbeeld in de Coronatijd. Maar het wil niet zeggen dat ze er geen last van hebben. Soms vinden kinderen het moeilijk hun gevoelens te uiten. Ik help ze daar graag bij, zodat ze zich blij en ontspannen voelen.”

Knutselen in de studio

In de zomervakantie organiseert Kimberley iedere maandag, woensdag en vrijdag ochtend knutselactiviteiten waar ouders hun kind(eren) voor kunnen opgeven. Na de zomervakantie is het de bedoeling dat er iedere woensdagmiddag ontspannen geknutseld wordt in de studio. Benieuwd of het iets voor jou en je kind is? Neem dan een kijkje op www.deblijeboefjes.nl

Alle activiteiten zijn met inachtneming van de gestelde Corona maatregelen en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanuit het kabinet. 

Meer berichten