Afbeelding

Ben de Rooy groeit door, uitgebreide service voor iedere auto

Bedrijf in beeld

Sint Philipsland – Ben de Rooy begon zijn bedrijf 15 jaar geleden in een boerenschuur, met brommers. Inmiddels is het uitgegroeid naar een volwaardig autobedrijf waar het team vele facetten van de automotive branche beheerst. En benderooy.nl groeit nog steeds. 

Het onderhoud van de auto is heel belangrijk. Met een goed onderhouden auto kunnen we met een veilig en comfortabel gevoel de weg op. Bij autobedrijf Benderooy.nl kunt u terecht voor goed en professioneel onderhoud. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Zij controleren de auto op bijna 100 punten, afhankelijk van het merk, type en de leeftijd van de auto. Welk merk het ook is, bij benderooy.nl is deze altijd in goede handen.

Schadeherstel, verkoop en meer
Maar benderooy.nl doet meer dan alleen onderhoud, het is een allround autoschadebedrijf. U kunt er dus ook terecht voor autoschadeherstel. Ben de Rooy: “Wij doen autoschadeherstel aan personenauto’s, campers en lichte bedrijfswagens van alle automerken en modellen. Het is wel zo prettig om tijdens de reparatie vervangend vervoer te hebben. Ook dat kunnen wij verzorgen.” Verder is er een ruime keuze aan betrouwbare occasions beschikbaar en zijn er mogelijkheden voor lease.

Werken bij Ben de Rooy
Sinds het begin groeit benderooy.nl nog steeds. Dat betekent ook groei in personeel. Momenteel staan er diverse vacatures open. Het bedrijf is op zoek naar vakmensen die graag in een omgeving werken waar de service van een dealer wordt geboden op een universeel niveau. Wie het leuk vindt om in een platte organisatie te werken, in een gezellig en laagdrempelig team, wordt van harte uitgenodigd te solliciteren.

Kijk ook op www.benderooy.nl

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk