Afbeelding

Wast alles lekker schoon op Goeree

Bedrijf in beeld

NIEUWE TONGE - Het is voor de meeste mensen zeker geen hobby: de was doen. En voor een heleboel mensen is het zelfs erg lastig om het iedere dag en iedere week weer voor elkaar te krijgen. Corina van Wassalon de Wals in Nieuwe Tonge biedt uitkomst. Zij wast, droogt en strijkt als u dat om wat voor reden dan ook niet zelf kunt.

Corina heeft al meer dan tien jaar ervaring in de wassalon. Eerst elders in het land, maar sinds kort ook op Goeree-Overflakkee vanuit Nieuwe Tonge. Iedereen kan bij de wassalon terecht om de was te laten verzorgen. Toch zijn er twee heel specifieke groepen waar Corina zich op richt. "Wie een druk gezin heeft en veel werkt, krijgt de was niet altijd even goed of snel gedaan als je zou willen. Het kan dan een boel schelen als wij dat uit handen kunnen nemen." Dat is dus de eerste doelgroep. De tweede doelgroep vindt Corina ook een heel belangrijke en dankbare doelgroep: de oudere en zorgbehoevende medemens.

Ontzorgen van de mantelzorger

"Ouderen die niet meer zelf hun was kunnen doen vanwege hun leeftijd of omdat ze ziek zijn, help ik met veel plezier. Je ziet dat deze mensen vaak een mantelzorger hebben. En eigenlijk is het toch veel waardevoller als die mantelzorger niet de was hoeft te doen, maar meer inhoud en kwalitatief hoogwaardigere mantelzorg kan verlenen. Gezellig boodschappen doen of een ander uitje bijvoorbeeld." Ondersteuning bij die bergen was die er soms in een week opgestapeld komen, kan dus een enorme uitkomst zijn. En Corina haalt er veel voldoening uit om hier bij te helpen. "Het contact met de mensen vind ik erg leuk. Vaak maak ik een kortere of langere periode in hun leven mee. Ik ben altijd geïnteresseerd in hun verhaal. Een voorrecht als ze dat delen."

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de was? Wassalon de Wals komt graag bij u thuis om u het werk aan de was uit handen te nemen. De was komt gewassen, gevouwen en gestreken terug, zoals u het graag heeft, op een tijd die u het beste uitkomt. Kijk op www.goeree.wastalleslekkerschoon.nl of bel naar 0187-652388.

Afbeelding
Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk