dinsdag 28 januari, 2020 02:33
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Eerlijk en goed advies voor een nieuwe keuken

  Bedrijf in beeld

Een keuken is tegenwoordig het middelpunt van het huis. Als de keuken van een nieuw huis niet naar wens is, is een nieuwe keuken de enige optie. Zo ook voor Sandra Verberg en haar gezin. "Aangezien we in ons oude huis een keuken van SSK Keukenstudio hadden en daar zeer tevreden over waren, zijn we weer naar de showroom in Kapelle gegaan." 

Meer werkruimte, een barretje en een moderne uitstraling, dat waren enkele wensen van Sandra. "We zijn bij onze keuze goed geholpen. We wilden in eerste instantie een ander materiaal front, maar onze adviseur Ine adviseerde anders, omdat je daarop snel vingers zou zien. Het voelde overigens meteen vertrouwd. Ze denkt goed mee en is altijd eerlijk in haar uitleg."

Nadenken over indeling
"Ine dacht onder meer mee over de indeling", vervolgt Sandra. "Wat de handigste plek voor de vaatwasser is bijvoorbeeld en hoe wij in de keuken willen werken, zonder elkaar in de weg te lopen. Ook ging ze in op het verschil in werkbladen." Hierdoor viel de keuze van de familie Verberg op een matzwart, U-vormig eilandkeuken met een grijs blad, voorzien van Siemens-apparatuur. "We wilden geen hangende afzuigkap. Dankzij de kookplaat en afzuiging van Siemens, is die in het blad verwerkt. Ook hebben we een barretje, waaraan we kunnen zitten en creëert het kookeiland en het extra aanrechtblad op de lange kant veel werkruimte."

Naar volle tevredenheid
De nieuwe matzwarte keuken van de familie Verberg wordt inmiddels met veel plezier gebruikt. Sandra: "De kleur en het materiaal is zelfs een aanrader voor mensen die twijfelen over de zichtbaarheid van vingers en vlekken in een zwarte keuken of met matte kleuren. Er zit namelijk een soort laagje overheen waardoor daarvan niets te zien is. Vergeleken met de hoogglans keuken, die ik vroeger had, is dit een verademing!"

Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken of wil je advies bij het kopen van een keuken? Kom dan eens langs in de showroom van SSK Keukenstudio om je wensen te bespreken en net zo'n mooie keuken als Sandra Verberg te kiezen!

SSK Keukenstudio
Kloosterweg 6
4421 PV  Kapelle
telefoon: 0113 – 330 004
info@ssk-keukenstudio.nl
www.ssk-keukenstudio.nl

Meer berichten