zaterdag 4 april, 2020 00:50
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Zeeuws echtpaar wint samen 3 internationale fotografie-awards

De felbegeerde Fearless award voor trouwfotografen wordt aan slechts 2% van de inzendingen toegekend . In de 54e ronde van de Fearless awards, een internationale wedstrijd voor trouwfotografie, wisten Peter en Mitzy Geluk van Love Rules fotografie samen maar liefst 3 awards in de wacht te slepen.

Het Love Rules echtpaar is het meest succesvol winnende fotografen-echtpaar van Nederland. Door elkaar te motiveren en inspireren stijgen deze fotografen naar een hoger plan, terwijl ze samen ook zorgen voor hun twee kinderen. Voorheen hadden beiden goed betaalde banen, maar deze opgegeven om te leven van de fotografie en voor hun passie. Ze verkochten hun nieuwbouw twee-onder-een kap huis en verhuisden naar een ouder klein rijtjeshuis vlak aan het water, om bewuster te leven en avonturen te gaan beleven als gezin. Ze zijn heel bewust gaan  ontspullen,  hebben vegetarisch leven omarmd en zijn bewuster gaan leven als gezin.

Door het leven als fotografen zijn ze veel thuis waardoor er veel tijd met de kinderen doorgebracht kan worden. Toch is het heel hard werken en als de kinderen op bed liggen, zitten ze vaak beiden te werken achter hun computer.

Al sinds 2002 zijn ze samen en hebben samen in Spanje gewoond en gewerkt. Toen ze na 2 jaar terugkeerden in Nederland was Peter manager bij een binnenhuisdecoratie merk in Aalsmeer. Mitzy had een baan op de radiologie in het ziekenhuis. In 2012 zijn ze getrouwd en in 2013 en 2016 zijn hun kinderen geboren. Hun dromen zijn reizen samen met de kinderen en ze de wereld laten zien en proeven, het leven vieren, en nog veel meer mensen herinneringen geven. Mensen het besef geven dat vandaag vanzelfsprekend is, maar over 10 jaar was de gewone dag van vandaag misschien wel heel speciaal. 

Het echtpaar bevond zich vorig jaar al in de top 20 van landelijke trouwfotografen (Dutch Masters) en in de top 30 bij de internationale This Is Reportage awards. 2020 kent nu een mooie start door deze 3 awards bij wat ook wel de oscars van de bruidsfotografie wordt genoemd.

Peter en Mitzy hebben de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in het verhogen van hun fotografie niveau. Na beide een intensieve week de Get Real workshop te hebben gedaan zijn ze niet blijven stilstaan, maar hebben ze meerdaagse cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Tevens heeft Peter net een mentoringtraject van een jaar achter de rug bij een bekende Amerikaanse trouwfotograaf.

Mitzy:  “We bekwamen ons met name in documentaire trouwfotografie. Bij deze vorm van fotografie breken we helemaal niet meer in op een huwelijk, maar fotograferen we alles zoals het gebeurt. Dat levert eerlijke, echte en bijzondere foto’s op, die het gevoel van de dag vangen.”

Peter:  “Het onszelf blijven verbeteren zit een beetje in onze genen. Het is hetgene wat mij geïnteresseerd houdt in fotografie: je bent nooit uitgeleerd. En al die kennis geven we door in resultaten aan onze bruidsparen, want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen”

Na dit mooie begin van 2020 kan wat het echtpaar betreft het trouwseizoen beginnen. Er staan veel prachtige bruiloften op de planning door heel Nederland,  van Zeeland tot Texel . Daarnaast zullen er met collega’s in Noorwegen en Italië ook bruiloften vastgelegd worden. Alle kans op een prachtig trouwseizoen!

Love Rules is een man/vrouw team van prijswinnende trouwfotografen die zich volledig wijden aan het documentair fotograferen van bruiloften. Ongedwongen, spontaan en vooral: echt.

Love rules website: www.loverules.nl

Meer berichten