zaterdag 19 september, 2020 00:55
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Dagkaart en Dal-Dagkaart tijdens de kerstvakantie 1+1 gratis

In de kerstvakantie voordelig samen een dagje weg? Neem de bus! Want de hele kerstvakantie mag je gratis iemand meenemen als je een Dal-Dagkaart of een Dagkaart aanschaft. Hier geldt dus 1+1 gratis! Je reist met 2 personen op 1 Dal-dagkaart of op 1 dagkaart.

Prijs

Een dal-dagkaart kost € 14,80 en een dagkaart kost € 21,15. Zo reis je samen al voor € 7,40 per persoon met een dal-dagkaart en voor € 10,58 per persoon met een dagkaart.

Wanneer geldig

De Dagkaart is de hele dag geldig op alle Connexxion bussen in heel Zeeland, met uitzondering van lijn 42 op Belgisch grondgebied. De Dal-Dagkaart is in het weekend de hele dag geldig. Hij geldt op alle Connexxion bussen in Zeeland, met uitzondering van lijn 19, 395, 42 (op Belgisch grondgebied) en 50 (naar Gent). 

Ga bijvoorbeeld een dagje naar Gent. Wist je dat je nog steeds ieder weekend met lijn 50 naar Gent kunt? Buiten het zomer seizoen rijdt lijn 50 nog steeds af en toe door naar Gent.
Wil je graag een dagje naar Gent? Een dagkaart op lijn 50 naar Gent kost € 21,15. En ook hier geldt 1+1 Gratis! Je reist dus met 2 personen op 1 dagkaart. De Dal-Dagkaart is niet geldig op deze lijn. 
Bekijk de actuele dienstregeling van lijn 50 via onze reisplanner.

Waar is de Dal-Dagkaart en Dagkaart te koop

Koop je dal-dagkaart of dagkaart eenvoudig bij de buschauffeur in de bus. Geef aan dat je samen reist en ontvang een gratis ticket van de buschauffeur.

Ook kinderen tot 11 jaar reizen voordelig

Een dagje eropuit met het hele gezin kan in de kerstvakantie ook heel voordelig. Kinderen tot 11 jaar kunnen op één kaartje de hele kerstvakantie gratis reizen. De eerste keer kun je een kaartje voor €1,- kopen bij de chauffeur. Bewaar dit kaartje goed, want dit kaartje kun je de volgende keer in de vakantie aan de buschauffeur geven. Hij of zij ruilt het kaartje dan om voor een nieuw dagkaartje. Bewaar ook dat kaartje goed want de volgende keer kun je deze ook weer inruilen voor een nieuw gratis kaartje. En dit kun je de hele vakantie herhalen.

Meer berichten