dinsdag 28 januari, 2020 03:03
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto: Petra Noordijke

De vijftiende Aemstie Alive komt eraan!

Burgh-Haamstede – Voor velen is het vaste prik in de agenda van januari: Aemstie Alive. Dit nieuwjaarsfeest wordt in 2020 al voor de vijftiende keer georganiseerd. Een enthousiaste groep inwoners kreeg in 2003 het idee om iets leuks te organiseren in de rustigste tijd van het jaar en de rest is geschiedenis. Sportcentrum Westerschouwen wordt van 23 tot en met 25 januari wederom omgebouwd tot een feestlocatie waar voor alle leeftijden iets te beleven valt.

Op donderdag start het feestweekend met Goud voor Oud, waarbij de oudere bewoners van het eiland getrakteerd worden op een middag vol muziek en lekker eten en drinken. Op vrijdagavond is er een avond voor Teenagers go Aemstie. Jongeren tussen 12 en 20 jaar oud kunnen er allerlei dingen doen en zien die aansluiten op hun interesses: workshops, games, sport en natuurlijk worden ze getrakteerd op een paar leuke optredens. Dit jaar is niemand minder dan de populaire rapper Snelle aan het programma toegevoegd. Ook Stuk TV, X-Fade en de PartyPuberz zijn van de partij. De prijzen voor een drankje zijn op deze avond uitermate vriendelijk voor de jeugdige portemonnee.

Kidsparty

De zaterdagmiddag is al sinds jaar en dag gereserveerd voor de jongste feestgangers tot en met 12 jaar. Eerst gaan ze feesten met dj Bee en daarna de musical Doornroosje kijken. Als de papa's en mama's dan oppas hebben geregeld, kunnen ze 's avonds zelf even feesten, want dan gaat het dak van de sporthal er meestal behoorlijk af. Met een jubileum mag je rekenen op een topprogramma. De Edwin Evers band deed het evenement al vaker aan, maar mocht tijdens dit jubileum niet ontbreken. Net als The Dirty Daddies die hun roots hier hebben liggen en nu heel Nederland veroveren. Ook zullen 2 Unlimited, Emma Heesters en Tim Akkerman van de partij zijn.

Win kaartjes

Op www.aemstie.nl kun je meer informatie vinden en tickets kopen. Maar bij Rondom mogen we ook een aantal kaarten weggeven! Maar liefst twee keer twee kaartjes voor de kidsparty op zaterdagmiddag en twee kaartjes voor de zaterdagavond. Mail naar winnen@rondomvandaag.nl of ga naar de facebookpagina en vertel ons met wie je dit feestje wilt beleven.

Meer berichten