zaterdag 8 augustus, 2020 20:12
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Aemstie Alive "Kidsparty" en "Nieuwjaarsparty" eind januari 2020

SCHOUWEN-DUIVELAND - Donderdag 23 januari t/m zaterdag 25 januari 2020. Dan is Sportcentrum Westerschouwen de plek op Schouwen-Duiveland om een goed feestje te vieren.

Het totale progamma is als volgt:

Donderdag 23 januari: "Goud voor Oud", besloten feest voor de ouderen van het eiland;
Vrijdag 24 januari: "Teenagers go Aemstie Alive", voor kinderen van 12 t/m 19 jaar;
Zaterdag 25 januari: "de Kidsparty" en het "Nieuwjaarsfeest".
Eind januari is er voor ieder in de Westhoek dus wat wils!

Zaterdagmiddag is De "Kidsparty" voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
Uitsluitend voor de 'Kidsparty' op zaterdagmiddag zijn er ook kortingskaarten verkrijgbaar bij de servicedesks van Albert Heijn in Burgh-Haamstede en bij de plus supermarkt in Scharendijke. Van 13:00 tot 16:00 uur. Prijs per kind: € 15,00 ( En dan 1 volwassenen begeleider gratis ).

Doornroosje, De Musical met o.a. Sita
In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Kom verkleed naar de musical!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty. Doornroosje De Musical is vanaf oktober 2019 ook te zien in het theater.

Achtergrond Doornroosje De Musical

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

DJ Bee
DJ Bee is een graag geziene gast bij Aemstie Alive. Hij is ongetwijfeld een van de weinige DJ's, die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ ! Hij werd heel bekend als DJ van Disney XD, Jetix, Theater- en Summertours met de act DJUMBO. Een echte gastheer, die met zijn presentatie en muziek wel de aandacht van alle kids weet vast te houden. Dat bleek voorgaande jaren wel. Je had ze toen eens moeten zien dansen en springen!! Een echte "Kidsparty"!!

Ook doen meer dan 10 scholen op het eiland mee aan de Aemstie-kleurwedstrijd. De inzendingen stellen we als eerbetoon aan de deelname op die middag tentoon. Als beloning voor de inzet krijgt elke deelnemende school toegangskaartjes voor de 'Kidsparty'!

Zaterdag avond is het "Nieuwjaarsfeest".

Traditioneel is het gewoon een avond uit met goede artiesten, muziek en vrienden. Dynamische zaalverlichting met special effects. Bewaakte garderobe, loungebar met een hapje en een drankje buiten de grote zaal, uitgebreide horecastraat met o.a. een cocktailbar. Vanaf 20:00 uur. Prijs per persoon: € 30,00. En uiteraard weer grote bands en dit jaar vijf grote artiesten.

Alle grote hits komen die avond voorbij. Daar zorgen o.a. voor:

  • Edwin Evers Band

Wie mag dan niet ontbreken op ons 15 jarig jubileum? Juist Edwin Evers band. Het is voor deze band meer dan 15 jaar geleden dat ze als vrienden besloten een band te vormen. Met hun eigen interpretaties van muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt.

  • Tim Akkerman (ex-Di-rect) sings the Boss

Tim Akkerman, vergezeld van zijn zeven man sterke band, brengt bij Aemstie Alive voor de laatste keer een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen. De zanger is al zijn hele leven een grote fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling.

  • Emma Heesters

Emma Heesters is een echte Zeeuwse zangeres. Ze was, voordat ze meedeed met 'Beste Zangers' (AVRO/Tros) voornamelijk bekend van op haar eigen YouTube-kanaal geplaatste covers. Op YouTube heeft ze meer dan 1 miljoen abonnees. Op achtjarige leeftijd heeft ze al meegedaan aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival 2004 als inzending van de provincie Zeeland met het nummer "100 kleine feestjes" en nu komt ze bij het gezelligste feestje van Schouwen-Duiveland optreden.

  • 2 Unlimited

Back to the 90's!! Wie kent ze niet 'No Limit', 'Twilight Zone', 'Jump For Joy', 'Maximum Overdrive' and 'Get Ready For This'. Deze editie maken zij het feest bij Aemstie Alive compleet: 2 Unlimited!!!

  • The Dirty Daddies

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de zes jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal hoogtepunt waar dagenlang van moet worden bijgekomen. Dat heeft de vorige editie van Aemstie Alive wel geleerd.

Met dank aan Van Oeveren Reizen kunnen onze bezoekers op de zaterdagavond voor slechts € 7,50 p.p. gebruik maken van ons 'door-to-door'-arrangement. Busvervoer heen vanuit elke woonkern op Schouwen-Duiveland naar de feestlocatie in Burgh-Haamstede en ook weer terug. Meer informatie  staat op onze website www.aemstie.nl.

Kaartverkoop
De kaartverkoop via de website is gestart en nu verkrijgbaar via www.tickets.aemstie.nl. Voor de "Kidsparty" op zaterdagmiddag zijn er ook kortingskaarten verkrijgbaar bij de servicedesks van Albert Heijn in Burgh-Haamstede en bij de PLUS Supermarkt in Scharendijke.

Meer berichten