zaterdag 11 juli, 2020 15:09
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

40+ en opzoek naar een partner?

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de dagen weer donker en koud worden gaan veel mensen op zoek naar warmte. Sauna's kunnen zich op méér bezoekers verheugen, de open haard gaat vaker aan en de thermometer staat een paar graadjes hoger. Maar ondanks al die pogingen om het wat warmer te krijgen blijft voor velen het gemis van een partner.

Als je de warmte van een relatie ook mist is de herfst de ideale periode om op zoek te gaan naar een partner. Als de bladeren van de bomen vallen en de herfstkleuren zich in het bos en park aandienen, staan meer mensen open voor een relatie dan in de zomer. Dat komt omdat in de herfst de dagen korter worden en we meer behoefte hebben aan intieme warmte. En met de winter en kerst in aantocht, is dat voor veel alleenstaanden de reden om actiever op zoek te gaan naar een partner.

Als je 40 plusser bent, single en ook behoefte hebt aan extra warmte nu de dagen korter worden, is 40PlusRelatie de ideale partner om je in contact te brengen met andere leuke singles. Met name in de herfst en winter zien wij veel extra aanmeldingen. Singles hebben in deze periode meer behoefte aan een levenspartner.

De meeste kans op het vinden van een serieuze relatie is via een professioneel en betrokken relatiebureau. Wij hebben altijd een matchmaker in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Meer berichten