zaterdag 11 juli, 2020 15:12
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Escape Room The Cube benoemd tot Publieksfavoriet!

HELLEVOETSLUIS - Escape Room The Cube is door de verzamelwebsite EscapeTalk.nl uitgeroepen tot Publieksfavoriet 2019. Een enorm grote eer, omdat er slechts weinigen deze titels krijgen en Escape Room The Cube deze nu al 2 jaar achter elkaar heeft mogen ontvangen.

Deze titel krijg je niet zomaar. Een strenge selectieprocedure selecteert uit alle 968 kamers in Nederland, slechts de beste locaties. Een van de eisen hiervoor is het aantal geschreven recensies door spelers. Met ruim 230 beoordelingen van spelers op alleen al deze website, krijgen de kamers een 9.3 en 9.7 als eindcijfer, wat resulteert in de prijs.

Door het aanbod van 2 verschillende avonturen en een buitenspel, kan Escape Room The Cube, steeds grotere groepen aan en is daardoor ook de ideale partner om bedrijfsuitjes te organiseren. Al vele bedrijven hebben in Escape Room The Cube de ideale partner gevonden in het verzorgen van hun personeelsuitje.

Vanwege vele samenwerkingen met lokale partijen kan Escape Room The Cube ook een complete avond/dag verzorgen. De escape ervaring is bijvoorbeeld uit te breiden met een lunch, diner of chocolade workshop.

Escape Room The Cube
Struytse Hoeck 5+6+7
3224 HA Hellevoetsluis

06-41781378

www.escaperoomthecube.nl

Meer berichten