Afbeelding

Afvallen! Maar hoe? Lees snel verder

Zorg & Welzijn

De mensen die willen afvallen, hebben vaak al van alles geprobeerd: Van het zoveelste dieet van een nieuwe “goeroe”, sportscholen tot een crash dieet aan toe. Vaak gaat het afvallen te langzaam, is het te ingewikkeld of lukt het wel maar ontstaat het jojo- effect.

Dankzij de methode van Easyslim.nu kan dat allemaal verleden tijd zijn.

Hoe werkt Easyslim.nu

De klant ondergaat 1x per week een behandeling met een zeer revolutionair apparaat waarbij middels ultrasound vet wordt afgevoerd en tegelijkertijd middels elektrostimulatie de spieren worden getraind.

Kan alleen dat apparaat ervoor zorgen dat ik veel kilo’s verlies?

Nee, dat zou te mooi zijn om waar te zijn. Naast 1x per week een behandeling, krijg je voedingstips voor de dag dat je komt. Is er per week niet gemiddeld een 1/2 kilo af? Dan wordt er ook gekeken naar je eetpatroon op de andere dagen. Zo zorgen we er samen voor dat je op je (afslank)doel afstevent.

Hoeveel val ik af per week?

Hoeveel je afvalt, hangt af van wat je naast de behandelingen aan je eetpatroon wilt aanpassen. Bij Easyslim.nu word je bij elke behandeling gewogen en wordt zo nodig je voedingsschema aangepast. Wil je niet zoveel afvallen of het in een rustig tempo doen? Dat kan ook, dan hoeft je eetpatroon niet veel veranderd te worden.

Ondersteunende producten?

Als je het makkelijker vindt om af en toe een maaltijdvervanger te nemen is dat ook mogelijk. Easyslim.nu heeft een zelf ontwikkelde shake waarmee je zelf kan ‘spelen’. De een neemt ze bijvoorbeeld als ontbijt, een ander als lunch op het werk en weer een ander alleen op de behandeldag. Het is geen must maar puur bedoelt om het je makkelijker te maken. Ook heeft Easyslim.nu een poeder wat ervoor zorgt dat je aanzienlijk minder trek hebt.

Hoe wordt het “jojo-effect” voorkomen?

Als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, wordt er geadviseerd om 1x per maand terug te komen voor onderhoud. Dan onderga je ook een behandeling zodat je spieren weer goed getraind worden. Door de spieren in goede conditie te houden, houd je de energiebehoefte van je lichaam hoger en voorkom je dat de huid slap wordt. Ook word je weer gewogen zodat je er altijd op tijd bij bent en snel kunt ingrijpen als je toch iets zou zijn aangekomen na bijvoorbeeld feestdagen of een vakantie.

De proefbehandeling en intake

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak! Er wordt eerst uitgebreid gesproken zodat wij weten wat je wilt en zullen we je uitleggen hoe het werkt. Uiteraard zullen we dan ook vertellen wat de totale kosten zijn. Dit is geheel vrijblijvend. Hierna vindt de behandeling plaats, waarbij wij zullen aantonen dat het werkt. Is er na de proefbehandeling niet minimaal 4 cm weg? Dan betaal je niks.

Kennismakingsactie
Intake en proefbehandeling
van €89,- nu voor €49,- 

www.easyslim.nu 

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 9 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 11 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 14 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 16 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00