maandag 6 juli, 2020 18:44
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto: Eigen foto

Kunst voor revalidatiecentrum

  Zorg en Welzijn

LEEUWARDEN - De afgelopen weken wordt Cambuur Verbindt door vele mensen, instellingen, bedrijven benadert met verschillende verzoeken. Deze verzoeken lopen uiteen van een verjaardagwens tot onze belactie met ouderen, het inzetten voor de ouders in de zorg en ga zo maar door.

Onlangs ontving Cambuur Verbindt ook een verzoek vanuit de verpleegsters van het revalidatiecentrum de Noorderbreedte in Leeuwarden. In het revalidatiecentrum zitten zowel ouderen als jongeren die door gezondheidsomstandigheden nu niet thuis kunnen zijn. Ook familie of vrienden ontmoeten, behoort op dit moment nog niet tot de mogelijkheid.

Voor de cliënten en hun dierbaren niet fijn! De enige vrije mogelijkheid is de binnentuin die staat vol prachtige bloemen, maar iets mooist aan de muur waar jong en oud van kan genieten? Iets wat vrolijkheid brengt, dat zou toch wel heel welkom zijn.

Vanuit Cambuur Verbindt is het initiatief ontstaan om samen met the Local Legends, die al jaren de prachtigste graffiti kunst in de stad maken. Met stichting 058 SamenSterk de verbinding met de kinderen uit de Cambuurwijk een heus kunstwerk te maken. Miedema Bouwmaterialen heeft de platen geleverd en zo ontstaat er dan iets moois!

Afgelopen vrijdag 22 mei konden deze partijen eindelijk het resultaat naar De Noorderbreedte brengen. Met muziek en vele aanwezigen, werd het een geslaagde ochtend! Dat iedereen er veel plezier van mag beleven!

Meer berichten