Afbeelding

Stenekes Steenhandel heet u graag welkom in nieuwe showtuin

Zakelijk

FEANWALDEN - Per 1 januari heeft Stenekes Steenhandel een nieuwe eigenaar. Hendrik Draaijer, een jonge ondernemer uit de regio, neemt het roer over van Willem en Joanne Rozendal. Eind maart is de nieuwe showtuin aan de Hellingstrjitte 9 in Feanwâlden zo goed als klaar en daarom heet Hendrik u van harte welkom om eens (op afspraak) langs te komen en een kijkje te nemen.

Hendrik Draaijer werkt bij een bouwbedrijf als hij ziet dat zijn oude werkgever bij Stenekes Steenhandel de zaak te koop zet. Hij ziet het als een kans; hij is bekend met het bedrijf, de eigenaar en heeft ervaring en affiniteit met het vak. Het ondernemerschap heeft hij altijd zien zitten, dus waarom nu niet? Hij beëindigd zijn baan bij het bouwbedrijf en neemt Stenekes Steenhandel over. “Het is een avontuur,” geeft Hendrik eerlijk toe, “maar wel een superleuk avontuur.”

Stenekes Steenhandel richt zich helemaal op de klant: “We willen onze klanten geheel ontzorgen en hun droomtuin realiseren,” vertelt Hendrik. “Daarom kijken we goed naar de trends binnen onze branche. Zo zijn de keramische tegels erg in trek, omdat ze duurzaam zijn en kras-, kleur-, en slijtvast. We hebben het aanbod daarom ook vergroot.” Naast het verkopen van alle denkbare sierbestrating, tegels, zand en grind hebben ze ook goed contact met lokale hoveniers en stratenmakers die voor hun klanten de tegels kunnen leggen.

Inmiddels is er een hele showtuin opgezet, maar ook achter de schermen gebeurt er veel. Stenekes Steenhandel is sinds kort een stuk actiever op het internet. Er is een nieuwe website gemaakt en het bedrijf is nu ook te vinden op sociale media. Voor tuininspiratie, tips en updates, volg je dus Stenekes Steenhandel op Facebook en Instagram.

Wees welkom in de showtuin aan de Hellingstrjitte om te kijken hoe het is geworden. Vanaf april is het ook mogelijk om het aanbod van Stenekes Steenhandel op de website te bekijken. U kiest, geeft uw wensen door en Stenekes Steenhandel maakt graag digitaal een offerte voor u aan.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 7 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 11 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 13 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 13 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 17 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00