de mannen van Van Lieshout & Co
de mannen van Van Lieshout & Co Foto: Van Lieshout & Co

Nieuw pand voor enthousiaste Bouwers van Van Lieshout & Co

Zakelijk

De timmermannen van Van Lieshout & Co zijn echte vakmensen. Het aannemersbedrijf specialiseert zich in renovatie, nieuwbouw en innovatie. Ze staan voor kwaliteit, heldere communicatie en denken graag in creatieve oplossingen. Dat hebben ze al laten zien bij de tientalle particuliere projecten die ze uitgevoerd hebben en dit is ook terug te lezen in de vele lovende recensies op hun website.

Het bedrijf is opgericht door de twee Leeuwardse broers Pim en Bram van Lieshout, die beiden al meer dan tien jaar bouwervaring hebben. Door de jaren heen hebben ze een groot netwerk aan andere vakmensen om zich heen verzameld, waar ze tijdens hun verbouwing op terug kunnen vallen. "Iedereen heeft zijn eigen vak en je kan niet overal goed in zijn, daarom zetten we mensen in die echt gespecialiseerd zijn, zodat we altijd de beste man hebben." aldus Bram van Lieshout.

Het team bestaat inmiddels uit vijf jonge mannen die niet schuw zijn van innovatie. Ze streven ernaar om hun projecten zo optimaal mogelijk te plannen, zodat je als klant niet zit met een verbouwing die tijden duurt. Bram: "we raffelen niets af en we komen niet op een later moment terug om het werk af te maken. We gaan pas weg als alles helemaal klaar is."

Kortgeleden hebben de enthousiaste bouwers hun intrek genomen in een bedrijfspand op industrieterrein De Zwette in Leeuwarden. Een bijzonder verhaal want ze hebben hun loods zelf gebouwd. "We konden geen geschikt pand vinden voor ons bedrijf en ook een andere bevriende ondernemer zocht een nieuwe bedrijfsruimte," vertelt Bram. "Toen dachten we, waarom bouwen we zelf geen bedrijfsverzamelgebouw?

Zo gezegd, zo gedaan. Van Lieshout & Co bezocht een architect en ging met de tekeningen in de hand naar de gemeente Leeuwarden voor een kavel. Ze vonden een mooi plekje op De Zwette en benaderden een makelaar. "We kwamen erachter dat er veel animo is voor bedrijfspanden. Op de reservelijst stond nog een aantal andere ondernemers, dus we zijn nu bezig nog een pand voor hen te bouwen. Een mooie afwisseling op ons dagelijkse werk."

Hoewel de bedrijfspanden een succesformule blijken te zijn, blijven de enthousiaste bouwers zich focussen op professionele renovering en verbouwing voor particuliere klanten. "Het is hard werken," aldus Bram, "maar ik vind het prachtig. Je maakt van niets iets. Dat is toch mooi?" Oprecht enthousiast te noemen dus!

Van Lieshout & Co
Enthousiaste Bouwers

Freark Damwei 10, Leeuwarden
www.enthousiastebouwers.nl

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 11 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek gisteren
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00