Win een Derbystar-voetbal bij verkiezing Cambuur-spelers | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Leeuwarden en omstreken
maandag 25 januari, 2021 18:43
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden

Win een Derbystar-voetbal bij verkiezing Cambuur-spelers

  Sport

SC Cambuur heeft de tweede periodetitel van dit seizoen gewonnen en dat is op zich natuurlijk al fantastisch nieuws voor de Leeuwarder profvoetbalclub, de fans en de voetballers. Cambuur staat ook nog met twee punten voorsprong op de eerste plaats van de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie.


Giovanni Korte en Sonny Stevens zijn genomineerd

Nu heeft de Keuken Kampioen Divisie ook een wedstrijd uitgeroepen waarin de beste speler van de tweede periode wordt benoemd. Een prachtige eretitel natuurlijk, waar twee voetballers van Cambuur voor genomineerd zijn. Giovanni Korte is genomineerd voor de titel Beste Speler en Sonny Stevens is genomineerd voor de titel Beste Keeper.

Kijk op de website van de Keuken Kampioen Divisie

SC Cambuur roept daarom iedereen op mee te gaan doen aan deze stemming en natuurlijk vooral om de eigen genomineerden aan de eerste prijs te helpen. Je kunt de mannen aan deze titel helpen door je stem uit te brengen op de site van de Keuken Kampioen Divisie, tot uiterlijk dinsdag 12 januari om 18.00 uur.

Breng hier je stem uit:

Je maakt dan automatisch kans op een Derbystar wedstrijdbal. Klik op deze link om je stem uit te brengen: https://keukenkampioendivisie.nl/stem/..

Meer berichten