Cambuur Verbindt neemt een cheque van € 4.500 in ontvangst, aangeboden door AppMachine en de  Endurance Group
Cambuur Verbindt neemt een cheque van € 4.500 in ontvangst, aangeboden door AppMachine en de Endurance Group

Cambuur Verbindt en Henk de Jong gaan Sinterklaas een handje helpen

Sport

LEEUWARDEN - Komende zaterdag is het 5 december en voor de meeste kinderen is dat natuurlijk Pakjesavond.  Helaas is dit niet voor ieder gezin haalbaar en daarom komen Stichting Cambuur Verbindt, Stichting ‘Rijk voor Arm’ (sc Leovardia) en Amaryllis in actie. Met de hulp van onder andere hoofdtrainer Henk  de Jong gaat de spelersbus van SC Cambuur dan namelijk langs liefst 65 gezinnen en 150 kinderen in  Leeuwarden en directe omgeving om Sinterklaas te helpen in deze drukke periode.  

Zaterdagochtend om 10.00 uur vertrekt de spelersbus vanaf het Cambuurplein en rond 13.30 uur zal  Henk de Jong in Drachten een gezin verrassen met een zak vol mooie cadeaus.  

De Sinterklaas-actie van Cambuur Verbindt is inmiddels al meerdere jaren een groot succes, maar dat  is vooral te danken aan de betrokkenheid van meerdere enthousiaste partners. Dit jaar mocht de  stichting zelf een cheque van € 4.500 in ontvangst nemen, aangeboden door AppMachine en de  Endurance Group. Daarnaast hebben ook Rabobank Leeuwarden, Jumbo Cambuurplein, Sligro,  Jamin, Amaryllis en SC Cambuur een bijdrage geleverd.  

Doelstelling 

Cambuur Verbindt vindt dat het Sinterklaasfeest voor iedereen is en dat ieder kind, ongeacht  zijn/haar situatie, het feest moet kunnen vieren. Doordat het niet voor ieder gezin mogelijk is om  cadeautjes voor hun kinderen te kopen is deze actie door Cambuur Verbindt in samenwerking met Stichting Leovardia ‘Rijk voor Arm’ opgezet. Beide stichtingen zetten zich in voor deze gezinnen en  slaan dit jaar de handen ineen! Op deze manier proberen wij het Sinterklaasfeest naar deze gezinnen  toe te brengen. De kinderen kunnen maandag op school hun welverdiende cadeautjes laten zien! 

Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 1 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 19 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement gisteren
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement gisteren
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 08:00