Jan Pieter Monsma
Jan Pieter Monsma Foto: Wendy Thomassen

Op maat met plezier sporten bij The Boxx 058

Sport

Leeuwarden - Bij The Boxx 058 hoef je niet slank of gespierd te zijn om te komen sporten. ‘Ieder mens is uniek en bij ons mag je vooral jezelf zijn’, zegt eigenaar van de sportschool Jan Pieter Monsma. ‘Wij begrijpen maar al te goed dat een verandering in de levensstijl en het doorbreken van ongezonde gewoontes een grote stap kan zijn. Door te kijken naar de persoonlijke doelen en een training die daar goed bij past, zetten we samen die eerste stap’. 

Op eigen niveau en tempo

Bij The Boxx 058 kan iedereen trainen op eigen niveau, tempo en op veilige afstand van elkaar. De trainingen zijn gericht op kracht en conditie waarbij losse elementen zoals kettlebells en elastieken gebruikt worden, maar ook het eigen lichaamsgewicht. Jan Pieter: ‘Natuurlijke bewegingen zoals tillen, buigen, stoten en zwaaien zijn het lichaam gewend. Spieren reageren hier sneller op waardoor snellere resultaten geboekt worden.’

Hormonale disbalans

Naast beweging en gezonde voeding wordt ook gekeken naar het hormonale profiel. Dit is volgens Jan Pieter vaak de ‘missing link’ voor een gezonde gewichtsafname en een vitaler lichaam. ‘Wanneer er in het hormonale regelsysteem een disbalans ontstaat kan dit zorgen voor een algehele ontregeling in het lichaam. De overgang, slechte voeding, diëten, zwangerschap, stress, te weinig slaap of het gebruik van anticonceptie kunnen zorgen voor een hormonale disbalans. Dit kan vervolgens leiden naar klachten als neerslachtigheid, depressie, vermoeidheid, een verhoogd cholestrol of extra vetopslag in het lichaam. Om het lichaam weer volledig in goede conditie en balans te brengen, is een hormonale aanpak vaak ook nodig’, vertelt Jan Pieter.  

Meld je aan

Wil jij ook plezier vinden in het sporten door te trainen op eigen niveau en tempo? Kom dan eens langs voor een kennismaking! Meld je aan voor een gratis intakegesprek of proeftraining via info@theboxx058.nl. Kijk voor meer informatie op www.theboxx058.nl.

Foeke Sjoerdswei 30

8914 BH Leeuwarden

Telefoon 06 5114 8305

info@theboxx058.nl

www.theboxx058.nl

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 34 minuten geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 12 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 14 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 19 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen gisteren