Afbeelding

Triatlons voor KiKa

Sport

LEEUWARDEN - In 2020 werken triatleten zich in het zweet tijdens een IRONMAN 70.3 in Barcelona of Vichy.  KiKa Extreme biedt deze twee halve triatlons aan om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. In 2020 kan dat door extreme challenges aan te gaan zoals de IRONMAN 70.3 Barcelona en de IRONMAN 70.3 Vichy, twee ontzettend populaire triatlons! Organisator Inge Tishauser:  "Triatlons worden steeds populairder en om deze sport te combineren met geld ophalen voor KiKa, is het een nog mooiere prestatie!"

KiKa Extreme 2020

Wilco Wiersma gaat de uitdaging aan! Hij staat op 22 augustus aan de start van IRONMAN 70.3 in Vichy.  "Ik was opzoek naar een nieuwe sportieve uitdaging; een sport waarbij ik individueel een prestatie neer moet zetten en niet afhankelijk ben van anderen zoals in een teamsport. Daarnaast is het een extra motivatie dat dit voor een goed doel is, voor mij telt alleen het beste resultaat en daar zal ik ook alles voor geven!"

Met IRONMAN 70.3 Vichy ervaren deelnemers het geweldige parcours in de Franse Auvergne. Met als doel: het verhogen van de genezingskans van kinderen met kanker. Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker. KiKa streeft naar een genezingskans van 95%. Met een triatlon voor KiKa zetten deelnemers weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel. Alle deelnemers halen sponsorgeld op om dit doel te verwezenlijken.

Durf jij de uitdaging aan?  Challenge jezelf voor kinderen met kanker!

Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen ga naar www.kikaextreme.nl  

Afbeelding
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 3 minuten geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden Zakelijk nieuws 22 apr, 08:00