Age en enkele van de slaapzakken voor Lesbos.
Age en enkele van de slaapzakken voor Lesbos. Foto: Welcome to the Village

Welcome to the Village doneert 40 slaapzakken aan Lesbos

Samenleving

Het Leeuwarder (inter)nationale festival Welcome to the Village heeft ruim 40 slaapzakken gedoneerd voor de mensen in het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos, meldt festivalorganisatie Welcome to the Village. De slaapzakken zijn bij het Leeuwarder festival gebruikt en zijn nog prima van kwaliteit. De slaapzakken zijn ingeleverd bij het afleverpunt van Paradigm in de stad Groningen.

Er zijn meerdere afleverpunten in Nederland, deze kun je vinden via de website https://www.becausewecarry.org/2020/09/slaapzakken-lesbos/, mocht je net als Age ook slaapzakken willen doneren voor het afgebrande vluchtelingenkamp..

Afgeleverd bij 'Because We Carry'
WTTV schrijft: "Het drama dat zich heeft afgespeeld in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan... Duizenden mensen raakten het - al schamele - dak boven hun hoofd kwijt en worden gedwongen op straat te slapen. Because We Carry zet zich in voor deze mensen, en zamelt onder andere slaapzakken in op veel verschillende plaatsen in Nederland. Help Moria door jouw slaapzak te doneren - https://www.becausewecarry.org/2020/09/slaapzakken-lesbos/."

Slaapzakken van Welcome to the Village
"Namens New Faces brachten onze Age en Rutger gisteren ruim 40 slaapzakken naar het inzamelpunt bij Paradigm, zodat Because We Carry ze naar Moria kan brengen. Het zijn slaapzakken waarin op onder andere tijdens Welcome to the Village onze nieuwkomers sliepen tijdens de festivalweekenden."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 17 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 19 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 22 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen gisteren
Afbeelding
Chantal Jager (20) staat voor de tweede keer op rij in de finale van Miss Beauty of Friesland Persoonlijke verhalen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Ontwikkelkader Spoordok: Stadsterp van de toekomst! Politiek 27 mrt, 10:00