vrijdag 27 november, 2020 21:03
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
De locatie van het noodlottig ongeval.
De locatie van het noodlottig ongeval. (Foto: Politie Sneek e.o.)

Leeuwarder motorrijder (25) verongelukt bij Sneek

  Politie

Een Leeuwarder motorrijder van 25 jaar is vrijdagavond dodelijk verongelukt, na een crash op een vluchtheuvel op de Lemmerweg net buiten Sneek.


Politie Sneek e.o. maakt er als volgt melding van: “Op vrijdagavond 21 november kregen we een melding van een ernstig verkeersongeval op de N354 - Lemmerweg, net buiten Sneek. Hier bleek een motorrijder te zijn gecrasht op de vluchtheuvel, vlak voor de rotonde richting IJlst. De motorrijder was zeer ernstig gewond geraakt.”

“De motorrijder bleek een 25-jarige man uit Leeuwarden. Nadat wij ter plaatse kwamen is de man door ons gereanimeerd. Vervolgens is hij behandeld door ambulancepersoneel, een arts en een verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team (MMT), die per helikopter kwamen en nabij het ongeval landden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het UMCG. Vanochtend bereikte ons het droevige bericht dat hij daar vannacht aan zijn verwondingen is overleden.

Onderzoek naar precieze toedracht
“Collega’s van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte.”

Meer berichten