zondag 5 juli, 2020 16:34
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto: Politie Noordwest Fryslân

Interessant weekoverzicht van Politie Noordwest Fryslân

  Politie

De politie van de regio Noordwest Fryslân heeft vorige week bijgehouden waar het voor in actie is gekomen en dat heeft tot een interessant overzicht aan feiten geleid.

Meldingen waarop actie is ondernomen zijn verkeersoverlast (2x), geluidsoverlast (6x), jeugdoverlast zowel op het water, bruggen en in plantsoenen (17x), overlast honden (3x), verkeersongeval (3x) en gevallen fietsers: twee personen naar MCL. Ook is er voor het rijden zonder rijbewijs een persoon aangehouden en zijn er snelheidscontroles uitgevoerd, waarbij van één iemand vanwege te grote snelheidsovertreding het rijbewijs is ingenomen.

Van hennepkwekerij tot belediging
Ook kwam de politie in actie bij een verkeersruzie. bij het ontmantelen van een hennepkwekerij van ruim 400 planten, waar twee personen voor zijn aangehouden. Ook schoot de politie te hulp bij een onwel persoon, bij een burenruzie, een bedreiging en een belediging. Ook trof het twee gestolen fietsen aan.

Aan het politiebureau werden de volgende aangiftes gedaan: Whats-app fraude (3x), belediging (1x), winkeldiefstal (2x), vernielingen (4x), diefstal (4x), inbraak caravan. Ruim tachtig meldingen zijn afgehandeld die via het Regionaal Service Centrum(0900-8844) zijn binnen gekomen bij het basisteam Noordwest Fryslân.

Het geeft een mooi inzicht in waar de politie zoal mee bezig is.


Meer berichten