Afbeelding

Word zomerfit met behulp van gewichtsconsulent Berber Triemstra

Gezondheid

LEEUWARDEN - De temperaturen gaan weer wat omhoog en we krijgen weer meer vrijheden terug, met als resultaat dat we weer vrolijker en positiever worden. De dikke winterjassen kunnen in de kast en de luchtige en zomerse kleding kan weer aan. Ben jij al klaar voor de zomer, of heeft dit afgelopen jaar thuiswerken ervoor gezorgd dat je toch meer hebt gegeten dan dat je normaal doet tijdens je werkdagen? En ben je hierdoor in paniek omdat de zomerkleding niet meer past?

Trek dan de stoute schoenen aan en investeer deze lente in jezelf in plaats van in een nieuwe garderobe. Doordat je samen met Berber Triemstra, gewichtsconsulent bij My-LifeSlim Leeuwarden maar ook ervaringsdeskundige werkt aan je levensstijl, zal je merken dat het gemakkelijker gaat dan wanneer je alleen aan de slag gaat met je voedingspatroon.

Met lekkere en gemakkelijke recepten, die heel goed te combineren zijn met een druk werk- of gezinsleven, zal het jou ook lukken om blijvend resultaat te behalen! Tijdens je wekelijkse controle gesprekken krijg je niet alleen tips over je voeding, maar ook over je mindset en ontspanning. Afvallen is meer dan alleen een gezond voedingspatroon en samen met Berber werk je aan het complete pakket om nu definitief af te rekenen met je (overtollige) kilo’s.

Neem ook eens een kijkje op de website www.facebook.com/mylifeslimleeuwarden, of stuur een mailtje naar berber@mylifeslim.com

Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 5 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 8 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 11 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 13 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 15 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00