De 'Muzikameraden' gaan hun huiskamerconcerten nu in Theater De Bres geven, met gastartiesten. Deze foto is gemaakt in het pre-coronatijdperk.
De 'Muzikameraden' gaan hun huiskamerconcerten nu in Theater De Bres geven, met gastartiesten. Deze foto is gemaakt in het pre-coronatijdperk. Foto: Muzikamer.nl

Muzikamer Concerten springen op/in De Bres

Evenement

De Muzikamer Concerten worden in een nieuw jasje gestoken en springt figuurlijk 'in de Bres' oftewel gaat optreden in theater De Bres. Dit zou mooi passen in het weer op starten van de activiteiten van het theater aan de Schoolstraat 4. In de Bres is het zeker mogelijk om publiek op aangepaste corona-wijze te ontvangen.

De Muzikameraden schrijven: "Wij hebben voorgesteld om samen daar een paar Muzikamer Concerten te willen organiseren. Dit podium in het centrum van Leeuwarden willen we ook graag steunen. Het wordt geheel door vrijwilligers gerund en slagen er al jaren in mooie voorstellingen, concerten enzovoort te laten plaatsvinden! Wij zijn er altijd bijzonder gastvrij ontvangen. De inkomsten zijn daarom geheel voor de Bres deze keer."

Gastartiest Eddie Mulder
"De volgende data hebben we in overleg met de Bres voor twee Muzikamer Concerten gepland: Zondagmiddag 19 juli, met als gastartiest : Eddie Mulder. Hoe hij het voor elkaar krijgt is een raadsel. Deze gitarist brengt alweer zijn zesde solo CD “Beyond The Eye” uit. Hierop staan eigen prachtige composities. Ongetwijfeld zal hij hiervan een aantal nummers ten gehore brengen."

Troubadour Onno Loonstra
"Zondagmiddag 16 augustus , met als gastartiest: Onno Loonstra. Hij is een van de zes finalisten van de kleine prijs singer/songwriter van Fryslan Pop. Deze Friese troubadour weet ons telkens weer te verrassen met zijn originele, pakkende liedjes. Dit jaar brengt hij zijn tweede CD uit. Aanvang: 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur. Reserveren en betalen via www.theaterdebres.nl."

"Het aantal bezoekers zal passend moeten zijn bij de beschikbare ruimte en de anderhalve meter afstand die in acht wordt genomen. Vandaar dat alleen degenen die gereserveerd hebben welkom zijn! Bij de aanmelding graag vermelden of jullie tot een huishouden behoren. Dan behoeft er onderling geen anderhalve meter afstand te worden gehouden. Ook hier geldt dat als je je ziek of verkouden voelt, je helaas niet welkom bent."

"Wij hebben het gemist om met jullie gezellige, muzikale middagen te beleven. We zien er naar uit om weer van start te gaan."

Afbeelding
Domotheek geopend in Heerenveen Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Contextuele coaching met de Verbindingsmakelaar Zakelijk nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 16 uur geleden
Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 22 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00