donderdag 6 augustus, 2020 18:58
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto:

Trainees gezocht die de provincie Fryslân nóg mooier willen gaan maken

  Educatie

De provincie zoekt jonge ambitieuze toptalenten voor het traineeprogramma. Als trainee werk je aan verschillende projecten, krijgt verantwoordelijkheid en draait direct mee.

Tijdens het traineeship werk je aan verschillende projecten. Je krijgt verantwoordelijkheid en draait direct mee of stuurt een project aan. Ondertussen volg je een uitgebreid opleidingsprogramma. Persoonlijke ontwikkeling en meer vakinhoudelijke trainingen wisselen elkaar af. Intervisie, persoonlijk effectiviteit en trainingen zoals Scrum, Lean en projectmanagement komen aan bod.

De overheid is op vele vlakken in ontwikkeling. Provincie, gemeenten, Rijk en waterschap werken steeds vaker samen aan gemeenschappelijke doelstellingen, en initiatieven. Onderlinge samenwerking en een integrale aanpak is daarom cruciaal. De samenleving verwacht dit ook van de overheden. Denk bijvoorbeeld aan de rol die de overheid heeft bij een initiatief als Holwerd aan Zee.

Trainees moeten kunnen verbinden en regie voeren. De verwachting is dat de zij in korte tijd bijdragen aan complexe opgaves en ontwikkelingen. Hiervoor zijn wij op zoek naar toptalent. Het streven is dat de trainees na het traineeship multi-inzetbare projectleiders zijn. Zij moeten functies gaan vervullen die op dit moment niet intern worden ingevuld.

Bekijk www.fryslan.frl/trainees voor uitgebreide informatie, ervaringen van oud-trainees en meer en solliciteer voor 1 september.

Meer berichten