Afbeelding

Vakantieschool Leeuwarden organiseert twee extra edities tijdens kerst- en meivakantie

Educatie

LEEUWARDEN - De Vakantieschool wordt uitgevoerd door Kunstkade en gaat in 2020 voor het eerst een tweetal extra edities geven. In de kerst- en in de meivakantie. Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 is de kersteditie van de Vakantieschool in de vorm van een heuse Taal2Daagse, op locatie bij Comenius Zamenhof in Leeuwarden. De Vakantieschool is er voor leerlingen uit groep 6,7 of 8. 

Vakantieschool Leeuwarden is voor leerlingen van de basisscholen in de Gemeente Leeuwarden. De Vakantieschool is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk. We doen aan sport, spel en theater en we leren veel vanuit de praktijk. We zitten zeker niet de hele dag in de boeken!

Aanmelden tot vrijdag 27 december
Je kunt je aanmelden als je in groep 6,7 of 8 zit. Wil je ook meedoen? Meld je vandaag nog aan via vakantieschool@kunstkade.nl. Er is plek voor 30 kinderen, dus geef je snel op! Aanmelden kan tot vrijdag 27 december. Voor meer informatie kan je contact opnemen met coördinator Judith Mulder of kijk op Schoolkade.nl/vakantieschool of Facebook.com/Zomerschool058.

Vakantieschool Leeuwarden is een initiatief van de gemeente Leeuwarden en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Het Nieuwe Stads Weeshuis en stichting het Old Burger Weeshuis. Vakantieschool Leeuwarden wordt uitgevoerd door Kunstkade.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 12 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 16 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 22 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00