Afbeelding
Foto: Merlijn Doomernik

Alle sterren weer in De Harmonie

Cultuur

De Harmonie kijkt uit naar een uniek seizoen. Vele bekende sterren zullen dit najaar stralen in De Harmonie! Hoe dat kan ondanks corona? Door slim gebruikt te maken van de ruimte zorgt het theater, met afstand, voor een programmering die nog nooit zo dichtbij kwam. Heel gevarieerd waarbij de gasten volop en veilig kunnen genieten van toneel, muziek, cabaret, musicals en familievoorstellingen. De Harmonie heeft komend seizoen in twee delen opgesplitst. De langverwachte najaarsprogrammering ging op vrijdag 18 september in de verkoop. Door de 1.5 meter regel is de zaalbezetting nu heel ruimtelijk. Gasten zullen zich als een VIP gast voelen in De Harmonie.  Reserveer wel snel, want op is op.

“Met trots presenteerde wij op 18 september onze nieuwe programmering. Het aanbod is divers en vanzelfsprekend zijn de grote namen vaak exclusief voor Friesland en het Noorden te zien in De Harmonie. We staan te popelen om weer publiek te ontvangen.” aldus Hoofd Marketing van De Harmonie, Frédéric Tonnon. 

Voorstellingen t/m 9 oktober zijn nu al in de verkoop, denk daarbij aan het NNO, Freek Bartels, Ronnie Flex en Meneer Monster. Op 18 september volgen voorstellingen zoals de Off-Broadway hitmusical ‘Murder Ballad’, een intieme muzikale voorstelling van Paul de Leeuw & Simone Kleinsma, Bert Visscher, Lucas & Arthur Jussen, Nederlands Dans Theater 2 en de oudejaarsconference van Guido Weijers.

Ook voor het hele gezin is een theaterbezoek aan De Harmonie een aanrader, met voorstellingen van o.a. Buurman en Buurman, Belle en het Beest en Peppa Pig. Tijdens de herfstvakantie kun je voor een hartverwarmende middag uit terecht bij ‘de vrouwelijke Freek Vonk’ Sterrin Smallebrugge en de bijzondere musical Nijntje, naar de verhalen van Dick Bruna. 

De Harmonie presenteert de najaarsprogrammering exclusief via harmonie.nl, zodat het theater bij wijzigingen direct de laatste informatie kan doorvoeren. Ondanks de coronamaatregelen, die duidelijk en helder door De Harmonie worden toegepast, is het nu weer mogelijk een écht avondje uit te beleven in het theater. Afgelopen juni heeft De Harmonie dit al bewezen tijdens het uitverkochte Pauze Festival. 

De najaarsprogrammering is vanaf nu te bekijken en de verkoop is gestart van dit unieke theaterseizoen, dit wil je niet missen! 

Kijk op harmonie.nl

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 11 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 13 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 18 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00