zaterdag 19 september, 2020 21:56
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden

Up The Irons - 20 Wasted Years

  Cultuur

Death Or Glory! Zin in een avondje headbangen? Dat komt goed uit! Up The Irons breekt de boel af met hun 20 Wasted Years tour en laat ook Neushoorn niet heel. De Iron Maiden tributeband zet een show neer waar de pioniers van de New Wave Of Heavy British Metal trots op zijn.

Na ruim twintig jaar en honderden shows weet Up The Irons inmiddels wel hoe het moet: de band weet moeiteloos het publiek mee te slepen met beukende drums, scheurende gitaren en een volledig aangeklede liveshow. Daarnaast zorgen de sterke vocalen van Jos Severens en de capriolen van hun eigen Eddie voor een explosieve show die Iron Maiden tot in perfectie benadert. Ook de legendes zelf zijn fan van de band, Up The Irons heeft zelfs opgetreden met de enige echte Paul Di'Anno en Dennis Stratton. Gooi dus je wilde manen los en kom lekker headbangen op hits als 'Run to the Hills', The Trooper' en 'Can I Play With Madness' met de beste Iron Maiden tributeband van Nederland!

Up The Irons
Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di'Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

Zaterdag 18 januari 2020 l 20.00 - 01.00 uur

Meer berichten