Chris Veenstra en Jim Heins bij W.A.S Leeuwarden
Chris Veenstra en Jim Heins bij W.A.S Leeuwarden Foto: RondOm Vandaag

W.A.S Projecten en Onderhoud timmert aan de weg

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Werkt de vaatwasser niet meer naar behoren? Of rammelt de wasmachine? W.A.S Projecten en Onderhoud biedt uitkomst! Jim Heins en Chris Veenstra staan garant voor een deskundig advies en zijn zeer goed onderlegd als het gaat om onderhoud en reparaties aan allerlei soorten witgoed. Ook leveren ze prima service als het gaat om inbouwen en aansluiten van nieuwe inbouwapparatuur.

Om de klanten nog beter te kunnen bedienen heeft Jim Heins W.A.S Projecten en Onderhoud nog meer uitgebreid. “We hebben besloten om dit los te koppelen van de winkel W.A.S Witgoed. Je kunt ons beiden vinden aan de Zwettestraat. We werken ook samen, maar waar we voorheen service inkochten, bieden we die nu geheel zelf. Overzichtelijk voor ons, maar ook zeker voor de klant.”

Woningbouwverbetering

Deze nieuwe manier van samenwerken hebben Harry Bruining en Jim Heins beklonken op een terras vorig jaar, toen dat nog mogelijk was. Bruining runt de winkel W.A.S Leeuwarden die twee jaar geleden van het Cambuurplein naar de Zwettestraat is verhuisd. Je vindt de winkel in het pand waar voorheen de Estafette gevestigd was. Inmiddels is ook de showroom uitgebreid. Bij W.A.S Leeuwarden kun je terecht als het gaat om wasmachines, drogers, ovens, vriezers, keukenapparatuur, stofzuigers, koelkasten, vaatwassers en inbouwapparatuur. “Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud, maar ook voor apparatuur dat elders is gekocht, komen wij graag langs.”

Wij houden van duidelijke afspraken en tevreden klanten

W.A.S Projecten en Onderhoud werkt ook mee aan woningbouwverbetering van huurwoningen, zowel binnen als buiten de stad. Zo hebben Jim en Chris nieuwe kooktoestellen geïnstalleerd in woningen in verschillende wijken in de stad en momenteel worden deze ook aangebracht in flatwoningen aan de Julianalaan. “Dat zijn grote projecten en deze opdrachten slepen we ook binnen doordat we ons hebben losgekoppeld en zijn gegroeid.”

Vervangingsmarkt

Daarnaast krijgt W.A.S projecten en Onderhoud veel aanvragen van particulieren die in deze tijd ervoor kiezen om nieuwe apparatuur aan te schaffen. “Men heeft wat tijd over en heeft meer aandacht voor het huis. De tuin wordt opgeknapt, evenals de keuken. Verhuizen is momenteel niet heel aantrekkelijk vanwege de hoge woningprijzen. Daarom willen veel mensen de huidige woning opknappen. Apparatuur wordt vervangen en met deze zogeheten vervangingsmarkt gaat het goed.”

Een nieuwe wasmachine of inbouwapparatuur schaf je niet zomaar aan. W.A.S Projecten en Onderhoud zorgen voor een gedegen advies. En niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Het bedrijf hanteert heldere tarieven die je terugvindt op hun website. Hiermee voorkom je dat er vervelende addertjes onder het gras vandaan komen. “Wij houden van duidelijke afspraken en tevreden klanten”, aldus Jim. “We zien het jaar 2021 dan ook vol vertrouwen tegemoet.”

Voor meer informatie
www.wasprojecten.nl

W.A.S Projecten en Onderhoud
Zwettestraat 9
8912 AH Leeuwarden
M. 06 338 777 92
E. info@wasprojecten.nl

W.A.S Leeuwarden bussen
Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 2 uur geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 18 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 20 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 28 mrt, 13:19
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 28 mrt, 12:00