Afbeelding

Niet langer naar de woonboulevard

Bedrijf in beeld

Er is niets vervelender dan urenlang slenteren over de woonboulevard, op zoek naar de perfecte keuken of die specifieke deurtjes. Jelco Wolberts, eigenaar van Keukenadviesaanhuis, weet dat maar al te goed. Daarom werkt zijn bedrijf nét even wat anders: “Ik kom gratis en vrijblijvend langs en samen nemen we alles door. Gewoon bij mijn klanten thuis, onder het genot van een bakje koffie of thee.”

Keukenadviesaanhuis bestaat al sinds 2013 en hebben in die tijd veel ervaring opgedaan. Zeker wat betreft keukenrenovaties: “Wat je vaak tegenkomt,” legt Jelco ons uit, “is dat de folie van de keukenkastjes loslaat. Vervelend, want het ziet er niet uit en het kan je keuken onnodig beschadigen.” 

Dit is waar Keukenadviesaanhuis aan de pas komt: “Ik laad mijn busje in met verschillende nieuwe keukendeuren, werkblad en eventueel andere keukenonderdelen en dan kom ik langs. We kunnen het rustig hebben over de wensen van de klant en ik kan gelijk alles opmeten. Zo kan ik gelijk een offerte maken. We kunnen er gelijk de hand opleggen of ik stuur de offerte later, zodat je er nog even over kan nadenken.” Het gesprek met Keukenadviesaanhuis.nl is altijd gratis en vrijblijvend en ze kunnen voor alle merken keukens nieuwe deuren bestellen. Bovendien kunnen er ook altijd extra dingen worden besteld voor uw gerenoveerde keuken, zoals greepjes, keukenapparatuur of een keukenblad.

Naast renovaties kan Keukenadviesaanhuis ook gehele nieuwe keukens aanleggen. Omdat ze geen showroom hebben maken ze gebruik van de modernste technologie. Ter plekke maakt Jelco een 3D-tekening en door middel van een VR-bril brengt hij de keuken tot leven: “Zo zie je gelijk hoe de keuken eruit gaat zien.” 

Bel of app: 085 0185 205

Afbeelding
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 1 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 3 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 7 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00