vrijdag 10 juli, 2020 05:36
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden

Leasen, kopen, herstellen, opladen: álles in één

  Bedrijf in beeld

Het van oorsprong Brabantse familiebedrijf Van Mossel wil aan Noord Nederland laten zien wat het aan kwaliteit en klantvriendelijkheid in huis heeft en is begin vorig jaar van start gegaan met één vestiging in Leeuwarden, inmiddels zijn er ook nieuwe van Mossel Hyundai vestigingen in Groningen en Heerenveen.  In totaal telt het bedrijf bijna tweehonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De kracht van het bedrijf? “Wij kunnen álles”, zegt Leeuwarder vestigingsdirecteur Jaap Terpstra zonder te overdrijven.

Álles op het gebied van mobiliteit heeft Van Mossel in huis. Van elektrisch aangedreven vervoersmiddelen tot met fossiele brandstoffen aangedreven auto’s van 26 toonaangevende automerken van spiksplinternieuw tot uitstekende occasions. Met eigen schadeherstelbedrijven, met haal- en brengservice, een eigen leasemaatschappij, verzekeringsmaatschappij: Van Mossel heeft one-stop-shopping en de slogan van het bedrijf is uiteraard ook in Leeuwarden volop van toepassing: ‘voor mobiliteit, voor iedereen’.
Je auto-dossier in een app

Van Mossel heeft een app ontwikkeld waarin je als klant alle gegevens kunt zien van je auto, het wordt tot in detail bijgehouden. Meer dan tienduizend mensen maken als gebruik van dit digitale klantenportaal ‘Mijn Van Mossel’.

De klant regelt er al zijn/haar autozaken zelf mee, van plannen van een bandenwissel tot melden van schade. Ook de niet Van Mossel-auto’s in het gezin kunnen meedoen aan de app en genieten van de voordelen van het grote Van Mossel-netwerk. Terpstra: “Via Mijn Van Mossel bepalen klanten zelf welke gegevens zij met ons willen delen en de manier waarop zij door ons benaderd willen worden.”

Van Mossel Leeuwarden

Hyundai zat al een aantal jaren aan de Orionweg 51 te Leeuwarden. Vorig jaar heeft het pand een serieuze verbouwing ondergaan en is nu volledig klaar voor de toekomst. De showrooms zijn uitgerust met airconditionings systemen zodat je in de zomer in een koele showroom je nieuwe auto kunt komen uitzoeken. “Onze werkplaatsen zijn voorzien van nieuwe bruggen en apparatuur, wij zijn er helemaal klaar voor en nodigen iedereen van harte uit om ons vernieuwde pand te komen bezichtigen”, aldus Jaap.

Van Mossel Automotive Groep

Een opsomming van imposante cijfers van het familiebedrijf leert dat er jaarlijks zo’n 150.000 auto’s nieuw, gebruikt en lease worden verkocht, dat de eigen International Car Lease Holding een wagenpark van 83.000 auto’s heeft, dat er ruim 3200 mensen werken en dat de langst gediende er in 1964 zijn carrière begon.

Van zakelijke lease tot privé lease, van bedrijfswagens tot personenwagens, je kunt er zelfs occasions leasen, elektrische fietsen, elektrische motorfietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of Van Mossel heeft het en ontzorgt je erin op mobiliteitsgebied.

Testrit bij jou thuis

Je hoeft tegenwoordig zelfs niet eens meer naar de vestiging toe om een testrit in een vervoersmiddel naar keuze te maken, je kunt die afspraak gewoon bij jou thuis plannen. “Ja hoor, geen enkel probleem”, zegt Jaap Terpstra. “Het kopen of leasen van een auto blijft toch altijd een gevoelskwestie, die moet je kunnen voelen, ruiken en passen.” 

Volledig coronaproof

Uiteraard worden alle vervoersmiddelen voortdurend schoongemaakt vanwege het coronavirus, in de vestigingen zijn ()schoonmaakmiddelen aanwezig, is voldoende ruimte om elkaar op anderhalve meter te ontmoeten en voor koffie en een goed gesprek wordt altijd tijd vrij gemaakt.

De focus van het bedrijf op onbezorgde mobiliteit voor iedereen en ‘meer doen dan u verwacht’ zit in de vezels van alle medewerkers. Want elke vraag kan beantwoord worden. Lukt het niet met een nieuwe auto, dan is er in het Mega Occasion Centrum van Van Mossel altijd wel een bij de wensen en budget passend vervoermiddel beschikbaar. Van particulieren tot ZZP’ers, MKB’ers en grote bedrijven:
iedereen kan er terecht.

Van Mossel Leeuwarden
Orionweg 51
8938 AG Leeuwarden

Telefoon:
Van Mossel Hyundai : 058-7676350
Van Mossel Autolease: 058-7600200
Mega Occasion Centrum: 058-7676325

Van Mossel Heerenveen
Businesspark Friesland-west 53-1
8447 SL Heerenveen
Telefoon 0513-726 850

Van Mossel Groningen
Odenseweg 1
9327HA Groningen
Tel 050-7676350

www.vanmossel.nl

Meer berichten