zaterdag 4 juli, 2020 18:12
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Ellen en Martine
Ellen en Martine

FrieslandGoed: Nieuw in Friesland, gespecialiseerd in het hogere segment woningen.

  Bedrijf in beeld

FRIESLAND - Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Ellen & Martine en hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van woningen in het hogere segment in heel Friesland. Het verkopen van een luxe woning in Friesland vergt een eigen en op maat gemaakte aanpak. Het aantal kopers voor woningen vanaf €500.000,- is gering en komt veelal van buiten de provincie. Na veel ervaring en verkopen in dit segment zijn wij met onze nieuwe website en marketing strategie vernieuwend en resultaatgericht. Een kwaliteitsslag binnen de makelaardij voor Friesland.

Vaak zien we dat de verkoop op dezelfde wijze wordt ingezet als bij het reguliere woningaanbod. Alleen een Funda vermelding is niet voldoende. De verkooptijden zijn relatief lang en verkopers hebben betaald voor dure advertenties in bladen. Wat doen wij om uw woning onder de aandacht te brengen bij de juiste kopersgroep; naast de netwerk contacten van collega makelaars uit Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland maken wij gebruik van een actief social media plan dat gericht is op specifieke doelgroepen en persoonlijke zoekwensen van kopers. Wij sturen continue op het verkoopproces waarbij er voldoende waardevolle bezichtigingen worden gegenereerd met uiteindelijk de beste koper. 

Graag nodigen wij u uit, een kijkje te nemen op onze nieuwe website waar u kunt zien dat wij diverse woningen binnen korte tijd hebben verkocht met tevreden klanten als resultaat. Optimale aandacht en kwaliteit, de juiste strategie en minder kosten dat is de kracht van Frieslandgoed. 

Bent u van plan uw woning te verkopen of zou u graag eens met ons van gedachten wisselen wat onze mogelijkheden zijn? U ontvangt van ons een vrijblijvende onderbouwde waardebepaling van uw woning, zonder verplichtingen. 

Laat u verrassen door onze service, bel of mail ons! Ellen & Martine
0514-534698
info@frieslandgoed.nl

Meer berichten