maandag 24 februari, 2020 18:05
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden

Is er in uw bedrijf een hoog ziekteverzuim? Een Health Check geeft inzicht!

  Bedrijf in beeld

De Health Check geeft een goed beeld van iemands gezondheid. Het is vooral bedoeld voor mensen die een verhoogd risico lopen zoals bij roken, overgewicht, hoge bloeddruk, suikerziekte en/of voor mensen bij wie hart- en vaatziekten in de familie voorkomen. Ook mensen die klachten hebben zoals vermoeidheid, pijn op de borst of bijvoorbeeld hartkloppingen, kunnen baat hebben. Wij adviseren voor iedere man vanaf 50 jaar een jaarlijkse Health Check. Voor vrouwen is dat verstandig vanaf 55 jaar.

Begin het jaar 2020 goed door uw werk
Link naar PDF bestandnemers een Health Check te geven.

Een Health check bestaat uit: Lichaam-compositiemeting: BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet. Glucosemeting, cholesterolmeting, bloeddruk. Indien u wenst, krijgt u aanvullende adviezen mee op het gebied van voeding, beweging, stressreductie en aanvullende natuurlijke supplementen.

Voor vrouwen die in de overgang zitten bied ik consulten aan waarin ik ze help om van hun hormoonklachten af te komen. Voor vele hormonale klachten is er een oplossing. U bent van harte welkom in mijn praktijk in Leeuwarden, ik help u graag.

Ja, ik wil me beter gaan voelen in 2020!
Anneke Faber, a.faber@careforwomen.nl
www.careforwomenleeuwardenzuidoost.nl
Tel: 06 18 201 448 ook bereikbaar via WhatsApp

Meer berichten