Afbeelding

Berber Pasveer Uitvaartzorg

Bedrijf in beeld

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik, na voldoende ervaring te hebben opgedaan, mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Ik werk vanuit mijn gevoel en ben blij dat ik destijds voor dit mooie vak heb gekozen.

"Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid"
Het verliezen van degene die je liefhebt, komt nooit op het juiste moment. Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk. De wereld waarin je terecht komt, is ineens een emotionele aardbeving. Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk.

Wat mij onderscheidt?
Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid. Het is en blijft voor mij bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen en liefde te mogen bijstaan, om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is. In deze intense periode denk ik met de je mee en laat ik zien dat bijna alles mogelijk is. Samen geven we voor stap voor stap vorm aan het afscheid.

Ik ben zorgvuldig, ik kan goed luisteren en weet de wensen van de familie te vertalen naar een mooie uitvaart. Je blijft in mijn vizier en houd goed in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we samen tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

"Kinderen kunnen vaak meer aan dan wij denken, juist als ze niet buitengesloten worden"
Speciale aandacht heb ik voor kinderen, zodat voor hen het verlies tastbaar en begrijpelijk is. Kinderen hebben hun eigen belevingswereld en eigen vragen. Ik wil de kinderen laten zien dat de dood niet eng of beladen is en hen liefdevol betrekken bij wat er gebeurt. Ik geef ze tijd en ruimte om vragen te stellen en geef hen aandacht voor hun gevoelens. Het geeft kinderen vaak een goed gevoel als ze nog iets kunnen doen voor degene die overleden is.

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze. Ik werk als uitvaartverzorger vanuit Leeuwarden, maar ben niet beperkt tot een bepaalde plaats of regio. Omdat ik niet verbonden ben aan leveranciers, geeft dit de vrijheid, om altijd aan je wensen te kunnen voldoen.

Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 5 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 9 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 18 apr, 12:00
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 18 apr, 08:00
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00