dinsdag 21 januari, 2020 12:17
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
FOR REAL

Indigo Shoes en Ilona's Boutique voor trendy en betaalbare kleding

  Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Er is weer reuring in het Zaailand! Diverse opleidingen ROC Friese poort hebben nu een plekje op de bovenste verdieping en ze hebben een aantal ondernemers aangetrokken voor een unieke samenwerking. Ilona's Boutique en Indigo Shoes zijn één van die ondernemers. Bij hen kun je terecht voor trendy outfits, schoenen, tassen, sjaals en leuke woonaccessoires.

Ilona Eyzenga en Tineke Boonstra runnen een winkel in Shop In Shop Stiens (SISS, langebuorren 37, Stiens). SISS is een grote winkelruimte waar meerdere ondernemers, zoals een kapper, een pedicure en onder andere een schoenenwinkel, een wolwinkel, een kledingwinkel en een kadowinkel, samen hun onderneming runnen. 

Toen ze hoorden van het project van Friesche Poort  stelden ze voor om het bovenin het Zaailand te gaan proberen, een leuke nieuwe uitdaging voor beide.

Indigo Shoes en Ilona's Boutique creëerden een gezellige winkel in winkelcentrum Zaailand waar klanten terecht kunnen voor trendy en betaalbare kleding (bijvoorbeeld voor het kerstdiner), maar ook voor schoenen, tassen en sjaals. Ook kun je er terecht voor de leuke betaalbare producten en kado-artikelen van Mindup, bij veel mensen wel bekend.

Ilona en Tineke zijn enkele van de ondernemers die nieuw zijn in het Zaailand, aangetrokken door het FOR REAL project van ROC Friese Poort. Binnenkort krijgt die samenwerking ook echt vorm, wanneer zij ook stagiaires gaan verwelkomen in de winkel die daar dan hoofdzakelijk de boel gaan runnen.

Komt u ook een keer een kijkje nemen in de winkel Indigo Shoes en Ilona's Boutique? Op 14 december wordt er in het Zaailand een gezellige kerstmarkt in Charles Dickens-stijl georganiseerd waar ook Indigo Shoes en Ilona's Boutique zullen gaan staan.

Zaailand 141 Leeuwarden l FB: Indigo shoes en Ilona's Boutique l Insta: @indigoshoes_ilonasboutique

Meer berichten