Afbeelding

Béyonit is klaar voor de toekomst

Bedrijf in beeld

In 2010 ontstond in het WTC te Leeuwarden de voorloper van wat nu Béyonit is. Bram Niemendal en Frank Zijlstra bouwden gezamenlijk Béyonit uit naar de verschillende labels wat het nu is geworden: Béyonit Strategy & Advertising, Béyonit Online Development, Béyonit Events en Béyonit AVG.

Met de groei van het aantal opdrachten groeide vanzelfsprekend ook het aantal medewerkers. En met de groei van de grootte van de opdrachten kwamen er nog meer mensen bij. En toen vervolgens er nog een aantal labels bijkwamen en de nieuwe koers uitgestippeld werd, moesten Bram en Frank er nóg meer bureaus bijzetten.

Een verbouwing van het huidige pand was het gevolg: een extra 180 vierkante meter werd omgetoverd tot kantoren en besprekingsruimten. Daarnaast werd recentelijk een tweede vestiging te Zwolle betrokken. Zo zijn we weer klaar voor de toekomst en kunnen we daarmee bezig waar we goed in zijn: merkenbouw voor klanten. Net als vroeger, maar ditmaal met de cross mediale marketing & communicatie -inslag.

Afbeelding
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 51 minuten geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden Zakelijk nieuws 22 apr, 08:00