vrijdag 18 september, 2020 09:09
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto: Kreeft Bedden

Kreeft Bedden opent deuren weer na brand

  Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - In juli dit jaar moest Kreeft Bedden zijn deuren tijdelijk sluiten na een brand die woedde boven de winkel. De water- en roetschade maakten het winkelpand onbruikbaar, maar op 28 november kan Kreeft Bedden weer open voor publiek. De winkel is groter en ruimer opgezet en gevuld met een volledig nieuw assortiment.

Na de brand is de winkel van binnen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Dat had wel een grote impact op Fokko Kreeft, eigenaar van Kreeft Bedden: "Natuurlijk is dat lastig, je moet opeens ongepland een paar maanden dicht blijven. Het is veel werk, maar we hebben de kans gehad om onze winkel weer helemaal van deze tijd te maken. De winkel is moderner en omdat we het magazijn kleiner hebben gemaakt, is er plaats voor ons nieuwe assortiment en is de winkel een stuk ruimer geworden."

Er is nu meer ruimte om matrassen, boxsprings, hoofdkussens en dekbedden uitgebreid te testen. Tevens wordt de nieuwe collectie dekbedovertrekken en bedtextiel fraai gepresenteerd. "Het bedrijf bestaat al sinds 1976 en heeft daarom enorm veel kennis en ervaring in de bedden branche. Het is verstandig om voor een goed bed naar een speciaalzaak te gaan.

Bij Kreeft Bedden luisteren ze eerst naar de wensen en eventuele problemen van de klant. . Dan komen ze met een persoonlijk passend advies. Er is niet 1 matras die perfect is voor iedereen, geen mens is gelijk in lichaamsbouw en voorkeur.

Gaat u voor een bed van Kreeft Bedden, dan weet u zeker dat u een goede koop doet want de bedden zijn van Nederlands of West Europees fabricaat. Naast persoonlijk advies worden uw aankopen gratis bezorgd en gemonteerd. Door de korte lijnen binnen het bedrijf kan er zeer snel geschakeld worden indien nodig.

Wilt u ook persoonlijk en passend advies en service tot aan de deur? Dan zien we u graag vanaf donderdag 28 november in onze winkel op de Groningerstraatweg 183 Leeuwarden. Of kijk even op de website: www.kreeftbedden.nl

Meer berichten