Elske DeWall met de Mercedes GLA
Elske DeWall met de Mercedes GLA Foto: FotoTekst.nl

VIDEO: Autotestdag 2020 met Elske DeWall: “Deze Mercedes gaat op mijn wishlist”

Autotestdag 2020 AUTOTESTDAG 2020

LEEUWARDEN - “Mijn vriend belde me enthousiast op om te vragen welke auto ik mee had gekregen. Lachend zei ik: een grijze… Verschrikkelijk natuurlijk dat ik niet een wist welke auto het was.” Elske de Wall moet er zelf hartelijk om lachen. Want hoewel ze misschien niks heeft met types, het aantal pk’s of gadgets, weet ze dondersgoed wat ze wil in een auto.

Op 13 oktober 2020 hebben diverse beroemde Friese artiesten, sporters en ondernemers de auto van hun dromen mogen testen. Bent u benieuwd in welke auto’s de andere BF’ers hebben gereden en wat zij daarvan vonden? Op onze site vindt u nog veel meer verhalen en interviews over de autotestdag! Zo testte jong talent van Cambuur Quinten Lamsma testte de Carver


“Veiligheid staat bij mij voorop. Ik heb een zoon van zes en een baby op komst, dus ik moet wel een auto hebben waar ik me goed in voel en waarbij ik me over hen geen zorgen hoef te maken. Ruimte is daarbij ook belangrijk, want met kinderen sleep je altijd veel spullen mee.” Daarnaast is comfort ook van belang. “Deze Mercedes rijdt een stuk beter dan mijn eigen auto. “Veiligheid staat bij mij voorop” Ik heb een Seat, mijn vriend een BMW; maar vraag me niet naar de types…

Ik hou wel van het sportieve gevoel van deze auto. En ja ik heb wel wat extra gas gegeven en een rondje extra gereden om even goed te kunnen proeven.” De charmante zangeres zit normaal veel op de weg. Voor de Corona-uitbraak reed ze met gemak 50 tot 60.000 kilometers per jaar. “Dan is het fijn een goede auto te hebben. Een te sportieve auto is niet goed voor mij. Dan is het te verleidelijk om het gaspedaal in te trappen. Maar deze is sportief, station-achtig mét een hoge instap.

“Een te sportieve auto is niet goed voor mij”

Duurzamer rijden

Het AMG-pakket maakt het helemaal af.” Eigenlijk was ze van plan zich dit jaar op een nieuwe auto te oriënteren, maar mijn hoofd staat er nu niet naar. “Ik zou graag duurzaam willen rijden, maar wil ‘s avonds na een optreden ook naar huis kunnen zonder onderweg te moeten stoppen om de batterij op te laden. Dus wie weet dat ik dan toch voor deze Mercedes ga sparen.”

Het eindoordeel van Elske DeWall voor de Mercedes GLA van Wensink is: 9

Jaco Zoer, verkoopadviseur bij Wensink:

Jaco Zoer is verkoopadviseur Mercedes Benz bij Wensink in Leeuwarden. En weet precies te vertellen waarom de Mercedes GLA zo bijzonder is: “Deze auto is een prachtige Compacte SUV met een uitstraling waar Mercedes beroemd mee is geworden; luxe, exclusief en sportief. Dankzij de hoge zit stap je comfortabel in en uit. De AMG uitvoering, waarin Elske heeft gereden, is sportief, wat je kan zien aan de mooie velgen en het interieur. Wat opvalt is het widescreen dashboard dat functioneert als een tablet, waarmee je alle systemen van de auto kan besturen. Vanaf November 2020 is deze auto ook in de hybride variant leverbaar, met een uitzonderlijke actieradius van maar liefst 65 kilometer. Een mooie stap naar een milieu vriendelijkere toekomst.”

Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden
Lorentzkade 5A, Leeuwarden
058 213 2221

“De premium uitstraling maakt deze auto uniek”

Afbeelding
Jaco Zoer
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 3 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 5 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 10 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00