Afbeelding

Sanitairwarenhuis Leeuwarden opent knallend op dinsdag 23 juli

Algemeen

Sanitairwarenhuis Leeuwarden opent dinsdag 23 juli om 09.00 uur de deuren aan de Mercuriusweg 2A en komt meteen met een spetterende kortingsactie. Albert Veenstra en Wietse Kuipers geven namelijk maar liefst 21 procent BTW-korting op elk aangeschaft product. En dat terwijl de prijzen van de A-kwaliteit sanitair al erg scherp – voordelig – zijn.

Initiatiefnemers Albert Veenstra en Wietse Kuipers staan klaar om iedereen te laten zien dat ze topkwaliteit sanitair voor geweldig lage prijzen verkopen in hun pand aan de Mercuriusweg 2A op bedrijventerrein De Hemrik. "Van badkamermeubels tot kranen, baden, complete sets, we hebben alles op het gebied van sanitair", De grote showroom van 700 vierkante meter is van 09.00 tot 17.00 uur geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. "En alles wordt gratis thuisbezorgd", zegt Albert.

Voor particulieren en ondernemers
Zowel voor particulieren die iets zoeken in kleine hoeveelheden, tot ondernemers die meerdere kranen of badmeubels kunnen gebruiken voor projecten, kunnen bij Sanitairwarenhuis Leeuwarden terecht. "Wij bieden namelijk alleen maar nieuwe producten aan. Maar zie ons als een outlet", zegt Albert.

Albert: "Wij kopen grote restpartijen om die scherp in de markt te zetten. Het gaat om showroommodellen waar nog niks aan mankeert of producten die zijn blijven staan bij een verbouwing, die wij nu heel voordelig van de hand kunnen doen. Het is echt geweldig materiaal van uitstekende kwaliteit en dat ook nog eens voor een geweldig scherpe prijs."

Groot gratis parkeerterrein voor de deur
"Er is hier een groot parkeerterrein voor de deur is waar je gratis kunt parkeren." De plek van het bedrijf is niet toevallig gekozen. Het grote pand biedt ook nog eens volop mogelijkheden voor de toekomst, om als Sanitairwarenhuis Leeuwarden verder te kunnen groeien. "Op termijn kunnen we eventueel de zolderetage ook nog bij de winkel betrekken, daarom zitten we hier mooi" zegt Albert.

De doelgroep aan klanten is erg breed. In Leeuwarden en directe omgeving zijn natuurlijk regelmatig bouwprojecten waar bedrijven sanitair bij kunnen gebruiken en er wonen veel particulieren die weleens een nieuwe douchecabine, nieuwe tegel, kraan of een complete nieuwe badkamer willen hebben voor een scherpe prijs. Ook voor verhuurders van woningen of appartementen is Sanitairwarenhuis Leeuwarden super interessant.

Altijd gratis thuisbezorgd
Als je het sanitair niet zelf mee naar huis kunt nemen, dan brengt Sanitairwarenhuis Leeuwarden de producten gratis bij je thuis. "Wij hebben verschillende bussen ter beschikking waar we alles – van elke grootte – in kunnen vervoeren. Die bussen kunnen overal naartoe, van bouwlocatie tot bij een particulier thuis."

Wil je weten wat er allemaal te koop is aan A-kwaliteit sanitair en bijpassende accessoires, dan moet je echt even komen kijken vanaf dinsdag 23 juli. Het nieuwe bedrijf is altijd op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. "Wij staan vier dagen per week voor iedereen klaar van negen tot vijf. De koffie staat altijd klaar en je wordt door ons hartelijk ontvangen en persoonlijk geholpen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Eerste basisbaan ingevuld Algemeen 16 minuten geleden
Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 3 uur geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur gisteren
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 28 mrt, 13:19