Afbeelding

Restaurant Sems verkocht!!

Algemeen

LEEUWARDEN - Na tien succesvolle jaren vindt het management van Restaurant Sems, gevestigd aan het levendige Gouverneursplein te Leeuwarden, het welletjes geweest en zal daarom haar deuren sluiten op 1 oktober 2019. Reden is dat gastheer en horeca-uitbater Jeroen Meppelink (37) heeft besloten zich volledig te richten op zijn twee andere bedrijven, die beter aansluiten bij zijn huidige privé-situatie. Voordat Sems definitief afscheid neemt van Leeuwarden, staat er nog een spectaculair slotweekend op het programma. Daarin biedt Sems het beste dat men te bieden heeft op basis een decennium aan horeca-ervaring.

Het was een lastige beslissing voor Meppelink, weliswaar een idee waar hij al langer mee rondliep. Waar hij zich nu met volledige focus op gaat storten, is het faciliteren van de horeca tijdens de vele events in Het Stadslab en het managen van het Citylab Hotel, beide gevestigd op het Voormalig Suikerunie-terrein in Groningen. Op deze nieuwe creatieve broedplaats die in 2018 is ontwikkeld, zijn niet alleen een aantal mooie bedrijven gevestigd, maar worden het gehele jaar door ook tal van festivals, zakelijke bijeenkomsten, netwerkborrels en andere events georganiseerd. Naast nieuwe energie heeft Meppelink met deze keuze straks ook meer vrije tijd voor zijn jonge gezin.

De zaak is momenteel al verkocht. Wat zeker is, is dat een nieuw horecaconcept zal verschijnen in het schitterende monumentale pand. Wat dit precies is, kunnen momenteel nog geen uitspraken over worden gedaan. Dit zal snel bekend worden gemaakt. Omdat Meppelink het einde van zijn zeer succesvolle tijd als eigenaar van Sems absoluut als een feestelijk moment ziet, sluit hij deze periode graag af met een spectaculair slotweekend vol culinaire verwennerij en festiviteiten. Wat men kan verwachten is een mooi menu op basis van de gebruikelijke gastronomische gerechten, met aansluitend vermaak in de vorm van een borrel en dansbare muziek op de bovenverdieping. Het betreft het weekend van 27, 28 en 29 september. Reserveren is mogelijk via de gebruikelijk kanalen. 

https://www.semsleeuwarden.nl/ 

Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 29 minuten geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 18 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 23 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws gisteren