Afbeelding

Voorstelling Orde Der Dwazen in theater de Bres op 30 oktober

Cultuur

LEEUWARDEN - Op zaterdag 30 oktober om 20.00 wordt er in theater de Bres in Leeuwarden een bijzonder toneelstuk uitgevoerd. Theaterwerkplaats Orde Der Dwazen brengt dan een stuk, waarin het thema Eenzaamheid op een opvallende manier aan de orde komt.

Bij 1SAAM laat eenzaamheid zich niet in één pashokje plaatsen. In de voorstelling van 1SAAM maken we kennis met een breed palet aan mensen, die elkaar maar niet lijken te vinden, tot ze met elkaar in botsing komen. Komisch en licht absurdistisch neemt de Orde Der Dwazen je mee door de gangpaden van een warenhuis, waar de bedrijvigheid niet kan verhullen dat er alom eenzaamheid heerst. Pijnlijk, hilarisch en hoopvol. Kijk mee in deze passpiegel van de samenleving. In wie ga jij je herkennen?

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen, is een bevlogen theatergroep die - spelend met teksten en muziek - maatschappijkritische thema’s op de planken brengt. Ze laten zich door hun christelijke identiteit inspireren bij het maken van hun stukken. De doelgroep is echter de volle breedte van de samenleving. Niet om te evangeliseren of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden.

Kaarten zijn te bestellen op de website van de Bres.

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen – 1SAAM | Theater De Bres Leeuwarden

Afbeelding
Afbeelding
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 59 minuten geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 18 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 21 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen gisteren
Afbeelding
Chantal Jager (20) staat voor de tweede keer op rij in de finale van Miss Beauty of Friesland Persoonlijke verhalen gisteren