Afbeelding

Laat je verrassen door Schagen!

Cultuur

Er even tussenuit? Ook dichtbij huis is er genoeg moois te ontdekken in Nederland. Laat je bijvoorbeeld eens verrassen door Schagen! In het pittoreske stadshart vind je Makado Centrum, een overdekt winkelcentrum met een gevarieerd winkelaanbod. Van de beste slager van Noord-Holland, parfumerie Douglas tot de leukste modewinkels: er is voor ieder wat wils. Het winkelcentrum biedt gratis parkeergelegenheden en is goed bereikbaar. Op vrijdagavond zijn de winkels geopend tot 21:00 uur en elke laatste zondag van de maand is er koopzondag. En in Schagen valt echt altijd iets te beleven.

Extra leuk: omdat het winkelcentrum duurzaam en gefaseerd verbouwd wordt, is er voor de kinderen een heuse KlusKeet geopend. In deze sfeervol aangeklede ruimte bieden we leuke en creatieve activiteiten en workshops voor de kids. De toegang is gratis. De KlusKeet is van 12:00 tot 16:00 geopend op woensdag, zaterdag en de koopzondagen. Elke donderdag is er markt in de stad en dat maakt winkelen extra gezellig. 

Schagen is een fijne winkelstad met een keur aan horecagelegenheden, mooie boetieks en landelijk bekende namen. Schagen blinkt uit met topevenementen zoals Popweekend, Paasvee, Fashion Parade, IJsbaan en de Westfriese Folklore. De KlusKeet is voor de creatieve kleintjes echt een feestje. Ook fijn, meedoen is gratis.

Volg Makado via makadoschagen.nl of op Facebook of Instagram. De winkeliers zien je graag in Schagen.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 3 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 7 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00