Huidig pand in Leeuwarden van Warmteservice
Huidig pand in Leeuwarden van Warmteservice Foto: Warmteservice Leeuwarden

Warmteservice Leeuwarden viert 25 jarig jubileum

Zakelijk

LEEUWARDEN - Ruim 25 jaar geleden vond Warmteservice een geschikt pand aan de Marsweg 26 in Leeuwarden. Na een verbouwing van circa 8 weken was de vestiging op 6 juni 1996 klaar om open te gaan. Toentertijd was dit de 7e vestiging voor de succesvolle keten. Inmiddels zijn er 72 Warmteservice vestigingen in Nederland. 

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. 

Franchisenemer Paul Verhoef vertelt: “Het is je bijna niet meer voor stellen hoe het er 25 jaar geleden aan toe ging. Alle orders nog handgeschreven, offertes maken met de rekenmachine, voorraadbeheer met het blote oog, alle materialen bestellen per telefoon. Drie avonden per week na sluitingstijd bezorgen met behulp van een stratenboek en ga zo maar door. Wat een ongelooflijke ontwikkeling heeft Warmteservice in de loop der jaren doorgemaakt. 

In 2003 kochten we de grond tegenover ons op de Marsweg 16 en lieten we een nieuw pand bouwen. Door het enthousiaste team weten vele klanten al jaar en dag hun weg naar ons te vinden. Mijn compagnon Marco van der Valk en ik zijn super trots op de fantastische club mensen die zeer gemotiveerd en enthousiast zijn en op het mooie bedrijf dat Warmteservice is.”

Maak kans op een waardebon van € 250,-

Kom langs bij Warmteservice Leeuwarden, raad het aantal koppelingen dat in de bak op de balie staat en maak kans op een Warmteservice waardebon t.w.v. € 250,-!
De actie loopt van 7 juni t/m 12 juni

Warmteservice Leeuwarden
Marsweg 16

058 – 280 1336

leeuwarden@warmteservice.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 10 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 15 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 16 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 20 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00