Afbeelding

Flotidak viert jubileum met korting voor RondOm lezers

Zakelijk

FRANEKER - Netjes en strak, zo zouden eigenlijk alle daken erbij moeten liggen. Tenminste, dat vinden ze bij Flotidak. Dit enthousiaste en jonge team houdt van een mooie afwerking, maar kwalitatief goede producten en snelle service staan ook hoog op hun prioriteitenlijstje. Uiteindelijk willen ze dat mensen kunnen zien dat het dak door hen is gelegd.

Flotidak is twee jaar geleden opgericht door Floris ten Zijthoff en geniet nu al in heel Friesland naamsbekendheid. Het allround dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het deskundig leggen van platte daken en zinkwerk. Daarnaast biedt het periodiek onderhoud aan en is het in heel Friesland 24/7 bereikbaar voor spoedreparaties.

Bitumen dakbedekking

Kwalitatief goede producten gebruiken en een strakke afwerking afleveren, dat is voor Flotidak het belangrijkste. Ze maken hierbij gebruik van bitumineuze APP of SBS dakbedekking. Dit zijn speciale materialen die zich onderscheiden door hun uitstekende levensduur, goede UV-bescherming en uitgebreide mogelijkheden. Zo is deze dakbedekking verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals bijvoorbeeld wit. Die kleur is een goede keuze voor mensen die op hun platte dak zonnepanelen wil monteren. De witte kleur van het dak weerkaatst zonlicht, waardoor de zonnepanelen nog meer energie uit de zonnestralen kunnen filteren.

Tijdens het aanleggen van de dakbedekking, is het ook mogelijk om gelijk de isolatie van het dak aan te pakken. Flotidak doet dit graag voor u! Door het dak beter te isoleren, gaat er minder warmte uit uw huis verloren. U hoeft dus minder te stoken en dit is weer beter voor uw portemonnee en het milieu. Dakisolatie is ook één van de maatregelen waarvoor u een ISDE-subsidie kunt aanvragen. Dat is mogelijk als u kiest voor twee of meer energiebesparende maatregelen. Flotidak kan u voor de aanvraag de benodigde documenten aanleveren.

Onderhoud en reparatie

Flotidak is 24/7 bereikbaar voor spoedreparaties aan uw dak. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom biedt het bedrijf ook periodiek onderhoud aan. Ook in de vorm van een onderhoudscontract. Voor dat onderhoudscontract betaalt u elke maand een kleine bijdrage, waardoor u bij onderhoud en reparatie niet wordt geconfronteerd met hoge kosten. U spreidt als het ware de kosten van onderhoud uit over meerdere maanden. Tijdens het onderhoud, dat meestal in de herfst of winter plaatsvindt, wordt het dak vrijgemaakt van bladeren en ander vuil. Hierdoor wordt de levensduur van het dak aanzienlijk vergroot. Het dak wordt ook gecontroleerd op eventueel kleine gebreken.
Heeft u een dak dat binnenkort bedekt moet worden ofwel een onderhoudsbeurtje kan gebruiken, neem dan vooral contact op met Flotidak. Ga naar www.flotidak.nl of bel 06-12219246

Een jong bedrijf

Eigenaar Ten Zijthoff werkt samen met drie vaste werknemers, allemaal ervaren dakdekkers. En met een aantal leerlingen, omdat hij het belangrijk vindt om zijn vakkennis door te geven aan de volgende generatie.

ACTIE: 10% KORTING

Dat ze een jong bedrijf zijn, merk je aan hun presentatie. Met vrolijke foto’s op social media geven ze een kijkje in de keuken. Volg hen daarom vooral op Facebook, Instagram of LinkedIn. Daarnaast hebben ze een nieuwe, representatieve website gebouwd. Dit jaar viert Flotidak haar tweejarig jubileum en dat willen ze vieren met de lezers van RondOm Vandaag. Daarom vindt u elders in deze krant een kortingsbon. Gebruik deze bon en ontvang 10% korting op uw volledige nota.

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 13 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 16 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 23 apr, 16:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 23 apr, 12:46